RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Våkn opp, du skal gifte deg i dag!

(Privat)
Sist oppdatert:
Han fikk seg en real overraskelse da han våknet til sin egen bryllupsdag- uten å vite det.

Bruden Sylvi Merete Pedersen (37), nå med etternavn Dyrnes, hadde ordnet alt klart. Bryllupsfest, forlover, prest og kirke. Med en lukket Facebook-gruppe fikk hun samlet venner og familie i planleggingen, uten at hennes kjære Dan Johan Dyrnes (33) fikk snusen i hva som skulle skje, skriver Nordlys.

- På forhånd hadde Dan snakket om sitt drømmebryllup, og hvordan det skulle være, slik at jeg visste jo hvem han ville ha til forlover, forteller Sylvi.

- E DU KLAR?!?!?!
Lørdag morgen samlet venner og bekjente seg ved Reinen skole i Tromsø. Der gikk de i samlet tropp til huset hvor Dan og Sylvi bor. Da de kom fram dro de fram et banner hvor det stod følgende: «Kjære Dan!! Det frieriet ditt. Æ regne med det enda står ved lag...For dette er vår BRYLLUPSDAG!!! Æ e klar...Gjestan e klar...Presten e klar..E DU KLAR?!?!?!»

Dan ble mildt sagt overrasket da han gjennom stuevinduet så alle sine venner og familie stod samlet med banneret og norske flagg utenfor huset.

- Jeg hadde litt på følelsen at det var noe i gjære dagene før, men jeg trodde vi skulle på en venners-venner fest slik som Sylvi hadde sagt. Men da jeg så dette gikk det opp for meg at det var mitt eget bryllup, ler Dan.

- Jeg ble veldig overrasket kan du si, men jeg tenkte at «Okei, jeg er klar og jeg har vært klar for dette lenge.» Det ble veldig mye glede og og noen gledestårer også, sier den nybakte ektemannen.

- Utrolig artig
Han synes det var veldig moro at det skjedde på en slik måte.

- Det var helt fantastisk og utrolig artig, sier Dan.

Med til historien hører det at Dan fridde til Sylvi allerede for ett år siden i Egypt.

- Men noen dato ble aldri satt, og jeg var litt innstilt på å vente litt med bryllupp akkurat da, forteller Sylvi.

Men etterhvert modnet tanken på bryllup.

- Familie og venner har maset på oss og ment at vi passer perfekt for hverandre. Jeg gikk èn uke rundt å tenkte på om det var noe negativt med Dan som tilsa at jeg ikke skulle gifte meg med han. Jeg fant ingenting. Da var det gjort, forteller Sylvi.

- Jeg er så lykkelig
Klokken 16.00 lørdag, bare noen timer etter Sylvi's overraskelsesfrieri, stod bryllupet i Elverhøy kirke. Bryllupsfesten ble holdt i kantina på Fløyahallen.

- Det var en fantastisk vielse og fest. Jeg vil gjerne takke presten, Kjell Skog, som stilte opp og hold en kjempe fin tale og vielse, sier Sylvi.

Og det nygifte paret stråler av glede.

- Jeg er så lykkelig og glad. Det er helt ubeskrivelig, sier Sylvi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere