RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vålerenga har ikke sponset Lyn

Vålerenga-direktør Pål Breen avviser påstander om pengegave fra Vålerenga til Lyn.

VG skriver i dag at Vålerenga har gitt FC Lyn Oslo 650 000 kroner i løpet av 11 måneder. Det er fullstendig feil. Vålerenga har ikke gitt Lyn økonomisk støtte.

- I fjor ga Hafslund 500 000 kroner til Lyn. Nå har selskapet støttet redningsaksjonen til Tom A. Schanke med 150 000 kroner for å berge Tippeligaen. Dette på lik linje med hovedsamarbeidspartnerne til en rekke andre klubber, sier adm.dir. Pål Breen til vif-fotball.no.

VG skriver også at Vålerenga i fjor ble enig med Hafslund om å gi fra seg seiersbonusen fra cupfinalen på 500 000 kroner til Lyn. Det er heller ikke riktig.

- Lyn kontaktet Hafslund, og selskapet bestemte seg for å sponse klubben med det samme beløpet som Vålerenga fikk i seiersbonus. Vi har ikke gitt fra oss noen cupfinalebonus, sier Breen.

- Dette føyer seg inn i rekken av slett journalistisk håndverk fra norske sportsjournalister, og VG avslører skralt presisjonsnivå, sier mediesjef Svein Graff i Vålerenga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere