RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vålerenga spiller den fineste fotballen

Sist oppdatert:
John Arne Riise hyller Vålerenga.

John Arne Riise satt på tribunen da Vålerenga slo Stabæk 3-2 søndag kveld. Roma-stjernen har latt seg imponere av årets VIF-lag og mener Martin Andresen har skapt Norges mest underholdende lag.

- Jeg føler at de spiller den fineste fotballen i Tippeligaen. Og den beste og fineste fotballen, er den som er mest morsom å se på. Og det er derfor jeg er en stor fan av Martin og Vålerenga, sier Riise til TV 2 Sporten.

- Hvis utviklinga fortsetter kan det bli veldig morsomt neste år.

Vålerenga har i snitt tatt 2,00 poeng per kamp denne sesongen, det er mer enn i gullsesongen 2005 da snittet var 1,77. VIF scorer også langt mer enn i gullsesongen. 2,30 mål per kamp i år, mot 1,54 i 2005.

På hjemmebane er statistikken ennå mer imponerende. Vålerenga har vunnet ni kamper og spilt uavgjort to ganger. Ingen kamper er tapt. 37 scoringer gir et snitt på 3,36 per kamp på landskamparenaen. Totalt har Vålerenga scoret 53 mål i årets Tippeliga, syv flere en Rosenborg som er seriens nest mestscorende lag.

Vålerenga møter Viking på bortebane førstkommende lørdag. Neste hjemmekamp er storoppgjøret mot Brann på Ullevaal stadion søndag 26.september kl. 20.00.

Du kan allerede nå sikre deg billett ved å klikke her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere