RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UTE: Cathrine Roll-Matthiesen er ute av Mesternes mester. Her er hun etter en utfordring i serien.
UTE: Cathrine Roll-Matthiesen er ute av Mesternes mester. Her er hun etter en utfordring i serien. Foto: Hege Bakken Riise (NRK)

- Var med på overtid

Sist oppdatert:
Cathrine røyk ut mot Stian i mester-duellen.

(SIDE2): Cathrine Roll-Matthiesen (tidl. Svendsen) sier til Side2 at det var fullt fortjent av Stian Grimseth gikk videre i «Mesternes mester».

- Jeg følte jeg var med på overtid og da det var utholdenhet og tøffe fysiske utfordringer som gjalt i denne episoden, så var det rettferdig, sier Cathrine Roll-Matthiesen (41). Tre fysiske utfordringer sto på menyen og Cathrine endte i bunnen av listen.

- Nå er det den harde kjernen som er igjen og det er riktig, sier hun. Vi har sett i løpet av episodene at Cathrine ikke har vært helt enig i den interne justisten i huset om at den som er på bunnen poengmessig tar med seg den som ligger over.

- I ettertid ser jeg at det var en god løsning og rettferdig og at den beste står igjen til slutt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Mye følelser
For den tidligere håndballstjernen har det vært surrealistisk å se seg selv på TV. Det er nesten sånn at hun trenger en pute for hver gang som hun kan gjemme seg bak mens hun følger med sammen med ektemann og sønnene Lars (12) og Aksel (8).

- Det ble ofte veldig følelsladd. Og det har blitt mye snørr og tårer, ler hun og legger til at hun tok det hardt da hun selv måtte reise hjem.

- Å si hadet ble veldig tøft ja, innrømmer hun.

Likt utgangspunkt
Cathrine er overrakset over at «alle» ser på det som uten tvil kan kalles årest store seersuksess så langt på NRK.

- Jeg hadde vel ikke forventet at det skulle bli et sånt engasjement rundt serien her hjemme, men det er jo veldig moro.

Hun tror serien også fenger fordi det er ingen av deltagerne som har gått i det med et mål om å bli kjent eller vinne penger.

- Vi kom inn med samme utgangspunkt og lik innstilling. Aller er konkurransemennesker, men ingen var der for å fremheve seg selv på noen måte.

Glad for utfordringen
41-åringen er glad for at hun takket ja til utfordringen og ble med i «Mesternes mester».

- Jeg har fått mange nye venner og relasjoner, så jeg er veldig glad for at jeg ble med.

Til daglig blir det ikke noe håndballspill, Cathrine forteller at hun holder seg i fysisk form - men at selv om hodet vil spille håndball, så henger ikke kroppn med på det.

- Det er for tøft å spille håndball nå, selv uten skader og alt, så er det langt på hylla, sier hun.

Hun jobber i sitt eget rekrutteringsfirma Pro Search der hun, som hun selv beskriver det, finner perler til bedrifter.

- Jeg har tatt med meg mye fra lagidretten inn i jobben, og selv om det selvsagt er helt annerledes enn da jeg spilte håndball, så kan jeg bruke mye av erfaringen fra lagspill, sier hun.

Det er to runder igjen av serien og de som er igjen er Hilde Gjermundshaug Pedersen, Dag Otto Lauritzen, Stian Grimseth og Gøran Sørloth.

«Mesternes mester» ser du på NRK fredager klokken 20:00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere