*Nettavisen* Nyheter.

- Var til tider et helvete

LAGT FOR HAT: Margrethe har fått fiender på hotellet. Foto: (TV3)

Margrethe Storlid hadde det tøft på «Paradise Hotel».

16.04.09 17:32

(SIDE2:) I onsdagens «Paradise Hotel» var det klart for en ny runde med Pandoras Eske, og nykommer Margrethe fikk virkelig kjørt seg.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hun fikk mange tøffe spørsmål fra de andre jentene, som hadde samlet seg i en felles front mot 26-åringen. Hun ble blant annet spurt om hvorfor hun bare hang med gutta, og om hun brukte kroppen sin til å få det som hun ville.

- Nei, jeg vet ikke hvordan jeg skulle gjøre det, sa Margrethe, før Petter mumlet: «Nei, ikke jeg heller», til stor forlystelse for de andre deltakerne.

- Jeg sto i bassenget i dag, du snakket med William og bikinitoppen din var så og si nede på knærne. Du så det selv, og du tok den ikke opp, påsto Karita som et «bevis» på tiltalen.

På grensen til mobbing
Margrethe bekrefter at spørsmålsrunden var vanskelig å komme seg gjennom.

- Det var kanskje på grensen til mobbing, men jeg vurderte aldri å trekke meg. Jeg ville ikke gi dem den tilfredsstillelsen, forteller Margrethe som likevel sier at til tider var det et helvete.

Les mer: Angrer bittert

Å komme inn som ny, har aldri vært lett på «Paradise Hotel», men Margrethe har kanskje vært den som har slitt mest med å finne seg til rette.

- Jeg bruker kanskje litt lengre tid enn andre jenter på å bli kjent med nye mennesker. Og da jeg ikke følte meg spesielt ønsket av jentene, var det lettere å henge sammen med guttene, forklarer hun.

Truet?
Hvorfor de andre jentene var så negative til henne er hun ikke helt sikker på.

- Kanskje fordi de følte seg truet, undrer hun.

Les mer: Jenteklining på Paradise Hotel

Selv ble hun ganske overrasket over hardkjøret på Pandoras eske, og følte at kritikken egentlig var ganske uberettiget. Etter seansen var ferdig orket hun ikke feste videre med de andre, men la seg heller i senga på rommet sitt. Dit kom flere av guttene for å sjekke at det gikk bra med henne.

- William, Kjetil, Kevin og Alex var skikkelig supersøte, men jeg følte vel at de andre guttene mest diltet etter det jentene bestemte.

Snakker ikke med Nanna
Margrethe forteller at det var både vanskelig og rart å være på «Paradise Hotel», men at hun ikke angrer på deltakelsen.

- Da jeg var der, så tok bare konkurranseinstinktet over, selv om jeg noen ganger bare hadde lyst å reise hjem, innrømmer hun.

Les mer: - Lene har utseendet jeg faller for

Å følge episodene på TV har også vært en utfordring. De andre deltakerne har snakket ganske mye bak ryggen på henne, noe hun nå har fått sett med egne øyne.

- Det har ikke vært noe gøy, og jeg ble ganske overrasket over at det var så ille. Jeg føler jo at vi er venner nå på utsiden. Vi drar jo på felles fester og da er det god stemning blant de fleste, forteller hun, men innrømmer at hun for eksempel aldri veksler et ord med Nanna. Rune, Therese og Noor, har hun derimot et godt forhold til.

Hvem ryker?
På utsiden har 26-åringen stort sett bare fått positive tilbakemeldinger.

- Jeg prøver å ikke lese så mye på nettet, og ellers har jeg egentlig bare fått koselige reaksjoner, forteller hun.

I kveldens «Paradise Hotel», torsdag, er det en gutt som må takke for seg. Nykommer André har fått immunitet, og det kan få mye å si for utfallet. I tillegg skal deltakerne leke «Jeg har aldri», og blant annet Margrethe kommer med flere pikante avsløringer.

Se «Paradise Hotel» på TV3, mandag til torsdag klokken 21.30

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag