RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Varme følelser på Farmen

Foto: Grete Bro (TV 2)
Sist oppdatert:
- Det oppstår varme følelser i «Farmen», og da tenker jeg ikke på ekteparene, sier Jørund Rasdal Unneland i TV 2 om den kommende sesongen.

(SIDE2:) «Farmen 2007» ligger an til å bli en spennende og interessant opplevelse. Av 14 deltakere er syv singel og nesten på samme alder.

Farmens offisielle fanklubb har allerede åpnet på ME: Du finner den her

- Du skal ikke se bort fra at det oppstår noen varme følelser i årets «Farmen». Og da tenker jeg ikke på mellom ekteparene, sier informasjonsansvarlig for serien i TV 2, Jørund Rasdal Unneland til Side2.

Vil til sengs med damene
Også på reklamesnuttene som går på TV 2 for tiden, lover reinsamen Mikkel Isak Eira fart og spenning.

- For å vinne denne kampen, kan jeg gå så langt som å legge meg til sengs med dem. Det er bare et spill, sier han.

Overfor Side2 utdyper han sengekommentaren:

- Om jeg havner til køys med noen får du vente og se, men ja, dette er et spill. Det gjelder å komme overens med så mange som mulig og holde seg godt likt, sier Mikkel til Side2.

38-åringen fra Kautokeino påpeker at han ikke er årets Farmen-versting, men innrømmer at han har spilt et taktisk spill på gården i Søgne like ved Kristiansand.

- Det har jeg gjort, og det var også målet da jeg kom med på «Farmen», sier han.

Eira er reinsame hjemme i Kautokeino, og sier noe hemmelighetsfullt at han finner på en del sprell på gården han skal drive sammen med de andre 13 deltakerne.

Se Mikkel presentere seg på promoen her (web-TV)

- Jeg er reinsame, så jeg kan en del forskjellige ting som de andre ikke visste om. Jeg finner på en del sprell underveis, sier han.

I august ble deltakerne isolert på en øy i Ny-Hellesund i Søgne utenfor Kristiansand. Mandag 8. januar får du se resultatet og 17. mars vil en av dem stå igjen som vinner av hytte og bil til en samlet verdi av over en million kroner.

Da Side2 var med på omvisning på gården i august, uttrykte også programleder Gaute Grøtta Grav sin begeistring for persongalleriet.

Større marked
- Vi har en single pilot som er høy, mørk og kjekk. Et ektepar som har vært gift i 23 år og aldri kranglet. Et nygift par som er på bryllupsreise på Farmen. Ei real skravlekjerring, en playboy og en slakter som elsker dyr! He-he, tror dette kan bli moro. Selv mener jeg at dette er den best sammensatte gjengen vi har hatt med i Farmen.

Les mer og se bilder fra gården her: Helvetet er i gang

Les også intervju med ekteparene på Farmen : - Klare for bonde-romantikk

Nytt av sesongen er at markedet der deltakerne bytter til seg varer har blitt større. Markedet ligger idyllisk til i Ny-Hellesund og inneholder en landhandel.

Årets mentor er Stein Frode Ertzeid, som selv bor på Ny-Hellesund.

Farmen har premiere på TV 2 mandag klokken 20.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere