RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Veldig bra kvartal

Sist oppdatert:
Programvareselskapet SuperOffice fortsatter veksten, men frykter en vedvarende sterk krone.
Programvareselskapet SuperOffice som lager applikasjoner til kundebehandling og salgsoppfølging har lenge seilt i medvind og andre kvartal ble ikke noe unntak.

- Rett og slett et veldig bra kvartal, slår SuperOffice fast i rapproten for andre kvartal.

Selskapet har økt omsetning med 16,3 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Det ga et salg på 75,7 millioner kroner. Enda bedre var utviklingen i driftsmarginen og resultatet.

Driftsresultatet økte fra 11,4 millioner i andre kvartal i fjor til 15,5 millioner i årets periode. Driftsmarginene ble samtidig økte fra 17,5 prosent til 20,5 prosent.

Resultat før skatt fra SuperOffice endte på 17,2 millioner kroner, en økning på hele 55,7 prosent sammenlignet med andre kvartal i 2006.

Det er spesielt utviklingen i det tyske markedet som gleder ledelsen i SuperOffice. Selskapet kan vise til en vekst på 48,4 prosent i dette markedet.

Frykter kronen

Med 70 prosent av sitt salg utenfor Norge er SuperOffice nå bekymret over den sterke norske kronen.

- Den norske kronen har styrket seg mot slutten av andre kvarta, og en vedvarende sterk norsk krone vil kunne påvirke resultatene til SuperOffice, skriver selskapet.

utover dette så vil SuperOffice fortsette etter samme strategi som de siste årene har gitt pen utvikling for selskapet.

- Eksterne markedsanalytikere forventer fortsatt vekst i CRM markedet, og basert på løsningsporteføljen vil SuperOffice fortsatt være en ledende leverandør av CRM løsninger i Europa, skriver selskapet.

SuperOffice har de siste 4 år vist en positiv utvikling i både omsetning og resultat, og ambisjonen er å fortsette slik også i 2007. Set forventes derfor en positiv utvikling de kommende kvartaler, men det kan være noe variasjon fra kvartal til kvartal avhengig av kontrakter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere