RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Veldig flinke til å rekke opp hånden!

Foto: Fredrik Varfjell (Scanpix)
Sist oppdatert:
Stoltenberg og Hareide fikk ros fra programlederen under partilederdebatten.

Fredag kveld var det duket for partilederdebatt på statskanalen. Dagens store temaer var eldreomsorg, skole og infrastruktur.

Latterkuler
Gjennom skoledebatten var det mildt sagt en god tone, og flere ganger gikk det latterkuler gjennom både programledere, partiledere og publikum.

Den ene gangen et latterutbrudd kom, var da NRKs debattleder Erik Wold absolutt skulle kommentere manerene til Jens Stoltenberg og Knut Arild Hardeide.

Rett etter at Kristin Halvorsen (SV) var ferdig med sin replikk om gode og dårlige lærere, og før Hareide skulle starte sin replikk, kunne ikke debattleder Wold dy seg:

- Veldig flinke til å rekke opp hånden!
- Bare legg merke til Statsministeren og Hareide. De er veldig flinke til å rekke opp hånden! De har gått i en god skole, sa til latter for alle partilederne og publikum i Lillestrøm Kulturhus.

Skoledebatten under kveldens sending dreide seg hovedsaklig om hva slags skole vi vil ha, og om kvaliteten på lærerne. Spørsmål som om vi skal ha eliteklasser, om vi skal ha mer testing av elevene, og om vi gi elever karakterer tidligere var sentrale spørsmål under debatten.

Se debatten i sin helhet her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere