RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vent med Petrojack-salg

Sist oppdatert:
Berge Gert Larsen, hovedaksjonær i Petrojack, råder investorene til å vente med salg av aksjer i selskapet. Han benyttet gårsdagens kursfall til å kjøpe aksjer
Increased Oil Recovery (IOR), som kontrolleres av den bergenske investoren Berge Gert Larsen, kjøpte tirsdag en halv million aksjer i riggselskapet Petrojack for 10,75 kroner aksjen, og har etter kjøpet i overkant av 15 prosent av selskapet.

Kjøpet kom i etterkant av at Seadrill, som i helgen la inn bud på selskapet, lempet ut de aksjene de fikk tilslaget på.

Men mer oppsiktsvekkende skriver selskapet i meldingen at de råder investorer å vente med salg av aksjer i selskapet til 2006.

- Forventninger om en oljepris på 35 dollar fatet for de neste tre til fire årene vil offshore-drilling markedet bli det sterkeste siden 1973, muligens det sterkeste noen gang etter IORs mening, skriver selskapet i meldingen.

De skriver videre at den beste timingen for å maksimere salgsverdien av Petrojack-aksjer vil derfor være fra midten av 2006.

Men selskapet skriver videre at i lys av et lavt bud til noen av eierne sist helg (budet fra Fredriksen og Seadrill) og mulige lave bud i nær fremtid, så er IORs mening at Petrojacks salgsprosess skal starte tidligere enn midten av 2006.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere