RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Verken flink eller pen

Sist oppdatert:
Prinsessen snakker ut om at hun aldri følte seg bra nok og innrømmer at hun verken følte seg flink eller pen i oppveksten.

(SIDE2): Det er til magasinet Henne prinsessen letter på sløret og forteller åpenhjertig om at hun ikke følte at hun dugde til noe under oppveksten sin.

- Jeg hadde veldig følelsen av å ikke være bra nok. At jeg ikke dugde til noe. At jeg verken var flink eller pen, siterer Se og Hør fra magasinet Henne.

I det samme intervjuet kommer også prinsessen inn på englesaken hvor hun slår tilbake mot Trygve Hegnar som mente engleskolen til Märtha var ren svindel. Märtha ga i etterkant et intervju til NRK der hun pekte på det knallharde mediekjøret både hun og andre har vært utsatt for. Der nevnte hun blant annet Tønne-saken, som skapte reaksjoner.

Til Henne forklarer hun hvorfor hun sammenlignet sin egen sak med Tønne-saken.

- Det er tøft når det går på personen løs, og det var det jeg prøvde å ved å nevne Tønne-saken og Gerd-Liv Valla. Jeg mener ikke at min sak er lik deres men at det blir en slags forfølgelse og uttalelser i hytt og vær av mennesker som ikke forstår hva man holder på med.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere