RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vesentlig større trøkk

Sist oppdatert:
Det blir ståtribune på Ullevaal, og Klanen lover vesentlig større trøkk på kampene.

Se innslag på VIF TV

På et møte i formiddag signerte Vålerenga, Klanen og Ullevaal stadion en avtale som betyr at det blir ståplasser på deler av Bendit-tribunen i år.

Trivsel på stadion

Vålerengas administrerende direktør Pål Breen har vært initiativtaker til møtet med Ullevaal stadion.

- Vi hadde et evalueringsmøte med Klanen etter sesongen. Supporternes trivsel på stadion betyr veldig mye, og vi er glade for at Ullevaal stadion har sagt ja til ståplasser, sier Breen til vif-fotball.no.

- Kjempeviktig

Det er gamle felt F-G, det som nå heter 228, som blir ståtribune. Totalt er det rundt 700 ståplasser. Det blir garantert stor interesse for det begrensede antall ståplasser, og supportere må være tidlig ute med å sikre seg plass på dette feltet.

- Klanen har sagt til å fjerne setene, og skru de på plass igjen i forbindelse med landskamper, forteller Breen til VIF TV.

- Dette er kjempeviktig. Vi har jobbet for dette i ti år. Vi vil selvfølgelig helst ha flere ståplasser, men dette er en veldig god start. Dette er en seier, sier Klanens talsmann Christian Kjellsen til VIF TV, og legger til:

- Jeg har aldri gledet meg mer til å skru! Nå kommer det til å bli et vesentlig bedre trøkk på tribunen.

- Verdt hver dugnadstime

På grunn av internasjonale regler må stoler settes inn på feltet under landskamper og eventuelle kamper i Europa-cupen. Dette er problemfritt i følge Kjellsen.

- Vi setter ned en dugnadsgruppe som tar denne jobben. Det er så viktig for oss å få et eget felt for stående, syngende supportere at det er verdt hver eneste dugnadstime, sier Kjellsen.

Se innslag på VIF TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere