*Nettavisen* Nyheter.

- Vet ikke hvorfor vi er så dårlige

SKYGGE: Zlatan Ibrahimovic var en skygge av seg selv i oppgjøret mot Montpellier. Foto: Francois Mori (AP)

Tabellteten glapp for Zlatan og lagkameratene.

20.12.14 20:13

Paris Saint-Germain ville vært serieleder i Frankrike med seier over Montpellier lørdag, men Zlatan Ibrahimovic og lagkameratene kastet bort muligheten.

Den svenske superspissen var bare en blek skygge av seg selv i det målløse oppgjøret på Parc des Princes i den franske hovedstaden. Hjemmelaget skapte knapt nok en målsjanse i sin siste kamp i 2014, og beviste dermed at nederlaget for Guingamp i forrige serierunde ikke var noen tilfeldighet.

Tapet sist var PSGs første i ligaen denne sesongen.

Under lørdagens kamp ble laget buet ut av sine egne supportere allerede ved pause, og stemningen ble ikke noe bedre i andre omgang.

Da Edinson Cavani ble byttet ut etter 66 minutter, fikk han høre tydelig fansens vrede, og da dommeren blåste av kampen var pipekonserten unison.

- Vi er inne i en dårlig periode nå. Hva det skyldes, vet jeg ikke, sier Zlatan Ibrahimovic etter kampen, ifølge svenske Aftonbladet.

- Vi har i alle fall ikke prestert på samme nivå som vi gjorde i fjor, legger han til.

Lørdagens ene poeng betyr at Zlatan & co. står med 38 poeng på sesongens 19 første kamper. Ligaleder Marseille har samme antall poeng, men bedre målforskjell. Sistnevnte kan rykke fra med seier over Lille søndag.

Med til historien hører det at også Lyon har sjansen til å få feire jul på tabelltoppen. Det forutsetter at laget slår Bordeaux søndag, samtidig som Marseille avgir poeng på Stade Vélodrome. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.