- Vi begynner å ligne oss selv

Martin Andresen fornøyd etter tre nye poeng.

27.08.11 20:18

Vålerenga slo Haugesund 3-2 på Ullevaal stadion lørdag kveld. Harmeet Singh, Fegor Ogude og Morten Berre scoret VIF-målene.

- Jeg er brukbart fornøyd med kampen. I førsteomgang var det mye tull. Vi var slurvete og hadde alt for mange feilpasninger. Det var egentlig greit med 1-1 til pause selv om det var unødvendig å slippe inn målet på den måten vi gjorde. Etter pause fungerte det mye bedre for oss, sier Martin Andresen til MAX etter kampen.

- I dag forlenget vi den gode perioden vi hadde mot Sarpsborg forrige helg og tar tre nye poeng. Det er bra. Vi ligner mer på oss selv, spiller mer direkte med færre touch og dominerer til tider kampen. Vi maler og maler og kommer i de posisjonene vi ønsker. Da fungerer også gjenvinninga bedre. Vi har flere folk i ballområdet og dermed kortere avstand når vi skal gjenvinne.

Andresen tror oppturen fortsetter i hjemmekampen mot Start etter landskamppausen.

- Så lenge vi vinner kamper og spiller bra fotball, klatrer vi på tabellen. Det er selvfølgelig posistivt. Målet nå er å forlenge de gode periodene fra kamp til kamp og vi ønsker at den skal vare lenger enn den gjorde i dag mot Start om to uker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.