RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi blir hardt straffet

Sist oppdatert:
André Muri etter 0-2-tapet hjemme mot PAOK.

Se intervju med Muri her

Vålerenga håpet på et godt utgangspunkt før neste ukes returkamp i Hellas, men måtte se seg slått 0-2 hjemme mot greske PAOK torsdag kveld.

- Vi skaper ikke nok sjanser og PAOK er ganske effektive med det de har. Vi triller mye ball men kommer ikke helt gjennom den siste tredjedelen. Vi gjør en ok kamp i banespillet men blir hardt straffet foran mål, sier Muri til VIF TV etter kampen.

Vålerenga vant 1-0 borte mot PAOK for to år siden, og Muri har ikke helt gitt opp avansement.

- Den gangen var vel utgangspunktet litt bedre, men har vi en god dag og det stemmer i 16-meterne så har vi muligheten, sier Muri.

- Spesiell ramme

Kampen mot PAOK var den første i Oslo etter tragedien på Utøya og i Oslo, og før kampen ble det flere markeringer av hendelsen. Oslo-ordfører Fabian Stang holdt en følelsesladd appell, hele stadion hadde ett minutts stillhet og PAOK-spillerne hadde en fin gest da de la roser foran Klanen før avspark.

Muri innrømmer at siste ukes hendelser har preget oppladningen til kampen.

- Det blir en spesiell ramme rundt kampen. Nå er det sånn at når man kommer utpå der og ballen kommer i gang klarer man å glemme det heldigvis. Da er det fotballen i fokus, men det ble en spesiell oppladning, sier han.

Se intervju med Muri her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere