*Nettavisen* Nyheter.

- Vi blir hardt straffet

André Muri etter 0-2-tapet hjemme mot PAOK.

28.07.11 23:50

Se intervju med Muri her

Vålerenga håpet på et godt utgangspunkt før neste ukes returkamp i Hellas, men måtte se seg slått 0-2 hjemme mot greske PAOK torsdag kveld.

- Vi skaper ikke nok sjanser og PAOK er ganske effektive med det de har. Vi triller mye ball men kommer ikke helt gjennom den siste tredjedelen. Vi gjør en ok kamp i banespillet men blir hardt straffet foran mål, sier Muri til VIF TV etter kampen.

Vålerenga vant 1-0 borte mot PAOK for to år siden, og Muri har ikke helt gitt opp avansement.

- Den gangen var vel utgangspunktet litt bedre, men har vi en god dag og det stemmer i 16-meterne så har vi muligheten, sier Muri.

- Spesiell ramme

Kampen mot PAOK var den første i Oslo etter tragedien på Utøya og i Oslo, og før kampen ble det flere markeringer av hendelsen. Oslo-ordfører Fabian Stang holdt en følelsesladd appell, hele stadion hadde ett minutts stillhet og PAOK-spillerne hadde en fin gest da de la roser foran Klanen før avspark.

Muri innrømmer at siste ukes hendelser har preget oppladningen til kampen.

- Det blir en spesiell ramme rundt kampen. Nå er det sånn at når man kommer utpå der og ballen kommer i gang klarer man å glemme det heldigvis. Da er det fotballen i fokus, men det ble en spesiell oppladning, sier han.

Se intervju med Muri her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag