*Nettavisen* Nyheter.

- Vi elsker crazy design

GLADE I NORSK DESIGN: Lisbeth, Kine og Tinki er store fans av norske design. Denne uken anmeldte de Fam Irvoll for Side2. Foto: Paul Weaver (Side2)

Moteglade Lilyjets falt pladask for Fam Irvoll - les deres anmeldelse av visningen her.

(SIDE2): De er uten tvil det gladeste trekløveret i landet, fargerike, moteriktige og ikke minst opptatt av norsk design. Lilyjets består av Kine Lee Aksnes (24), Tinki Tønseth Troye (24) og Lisbeth Marie Mjaugeto (24) og de elsker å gå på visninger - og prøver å få med seg så mye som mulig når det to ganger i året braker løs med motefest i hovedstaden.

Se bilder fra visningen nederst i saken!

Lille sorte
På åpningsfesten troppet alle tre opp i den lille sorte - fra forskjellige norske designere.

- Den lille svarte er noe alle jenter har eller burde ha. Anvendelig til en hver anledning, den kan sprites opp eller dempes ned, det er alt etter humøret, sier Tinki.

Se bilder fra motefesten her: Vesken de bare MÅ ha...

Kjente anmelder
Under moteuken har Side2 valgt ut profilerte stylister og artister som anmelder visningene for oss - først ut var Christian August Stang med TSH-visningen.

Les den her:Sexy, funky mote fra TSH

Vi ba derfor trekløveret om deres vurdering av Fam Irvoll, og i likhet med stylist og designer Kjell Nordström som også fikk i oppgave å anmelde visningen ble de regelrett imponert av den eksentriske og fargerike norske designeren.

Les Kjells anmeldelse her:Strippet på catwalken

Her er Lilyjetsobservasjoner og konklusjoner av visningen:

Vi ble kjempeglade når vi ble spurt om å anmelde Fam Irvoll sin nye kolleksjon. Vi bare elsker de crazy klærne hennes og skulle gjerne ha hatt alt hun lager hengende i skapet!

Forventninger var derfor høye og vi gledet oss veldig til å se hva hun hadde funnet på denne gangen! Det var ikke tvil om at vi fikk forventningene våre ble innfridd.

Satt en ny standard
Fams kolleksjon har virkelig satt en ny standard! Dette var ikke kun en motevisning, men et kruttsterkt sceneshow!

Visningen åpnet med en fantastisk fremførelse fra Samsaya flankert av dyktige dansere. Så gikk det slag i slag med den ene herlige kreasjonen etter den andre. Fam Irvoll hadde tatt med seg flere av de lekende og fargesprakende elementene fra sommer kolleksjonen sin inn i kolleksjonen.

Glade høydepunkt
I kjent Fam stil fikk vi klær med påsydde figurer som står ut fra klærne.

Plaggene som gjorde mest inntrykk på oss var blant annet et stroppe skjørt med store kirsebær hengende fra brystet, et herlig fruktfat av en kjole og en fantastisk knallrosa flamingokjole!

I tillegg til frukt, bær og flamingoer bar hennes nye kolleksjon innslag av matros/saylor elementer som; ankerprints, dobbelt spennet knapper, seilbåter, store matroskrager, striper og fargene rødt, blått og hvitt.

Her var det kirsebærtights, polkadotter, rysjer, glitter og påsydde hjerter på alt fra topper til kjoler med sayings som; «I love gays» og «Boys» til stor jubel fra salen. Det var provoserende, lekent og humoristisk- og det skaper show!

Midt i visningen ble vi i tillegg servert en striptease i ekte pin-up stil. Stemningen var i taket!

I det store og hele var dette en velkoreografert og bra sammensatt visning, hvor alt fra crazy modeller, bra musikk, spreke farger og humor bidro til at dette ble en helt fantastisk opplevelse og en av de mest underholdende og inspirerende visningene vi har vært på.

Vi er overimponerte og gleder oss allerede til mer!

Signert, Tinki, Lisbeth og Kine fra Lilyjets

Se også ti siste motekjøp med Lilyjets her: Trekløver med original stil

2247

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag