*Nettavisen* Nyheter.

- Vi er dypt såret

pakker nødhjelp Foto: Foto: Gettys / Alloverpress (Scanpix)

Bilder av Dianas lik publiseres nå i en ny bok. Prinsene er dypt såret og sier at det føles som om de tråkker på morens grav.

15.07.06 15:10

(SIDE2): Prinsene har fått samtykke fra sin far og snakker nå ut om prinsesse Dianas død etter at advokater har slått fast at boken som publiserer bilder av prinsesse Dianas lik ikke kan hindres i å bli solgt i Storbritannia.

- Vi er dypt støtt
- Tidligere denne uken ble det i et italiensk magasin publisert materiale med direkte relasjon til vår mors død. Vi er dypt støtt over dette. På tross av all den støtten og respekten dere har vist både overfor oss og vår mors minne i de siste åtte årene, føler vi at det er vår plikt å beskytte henne, slik som hun beskyttet oss, sier de to.

Videre forteller prinsene at de håper at andre medier vil unngå å publisere bildene av Dianas lik. Den populære prinsessen døde i 1997.

- Alle medier som velger å publisere slike bilder er med på å såre oss, vår far, vår mors familie og alle de som elsket og respekterte henne, fortsetter de.

«The criminal investigation»
I fredagens utgave av The Sun avslørte avisen at boken «The criminal investigation», skrevet av Jean-Michel Caradec, inneholder flere bilder av en død prinsesse.

Ifølge den britiske avisen viser det ene bildet prinsessen, sittende i bilen med hodet til siden og en oksygenmaske foran ansiktet. Bildet skal allerede blitt trykt i magasinet Chi, i forbindelsene med at de publiserte et utdrag fra boken.

Magasinets redaktør,Umberto Brindani, forsvarer bildene, og sier at de kan være med på å løse ubesvarte spørsmål omkring prinsessens tragiske død i Paris.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag