RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er ikke et par

Sist oppdatert:
Glamourmodellen Charlotte Fredriksen og programleder Patrick Strøm blir presentert som et nytt par i Se og Hør denne uken. Det stemmer ikke.

(SIDE2): Tirsdag skrev Se og Hør at Fredriksen og Strøm var et nytt par under tittelen «Lekne og lykkelige».

For noen uker siden fortalte de to til Side2 at de hadde et godt øye til hverandre, men at de ikke var et par.

- Har aldri sagt vi er et par
Begge to forteller til Side2 at de heller ikke var et par da Se og Hør gjorde et intervju med dem like før påske. Det er dette intervjuet som står på trykk i tirsdagens Se og Hør.

- Jeg har bare fine ting å si om Patrick, vi er veldig gode venner. Saken i Se og Hør ble veldig blåst opp, vi har ikke vært et par, sier Charlotte Fredriksen til Side2.

Patrick Strøm bekrefter også ovenfor Side2 at han og Charlotte aldri har vært et par.

- Vi har et godt øye til hverandre, men vi er ikke noe par. Vi har vært og er fortsatt veldig gode venner. Vi har aldri uttalt oss til noen om at vi er et par.

Charlotte fredriksen kan du lese mer om i hennes blogg, den finner du her. Også Patrick Strøm er en aktiv blogger, hans blogg finner du her.

Mye jobbing
Strøm fikk mange nyhetsoppslag da han i mars kom på kant med sin arbeidsgiver, TVNorge. Etter først å ha fått sparken fikk han jobben igjen etter fire dager.

Charlotte Fredriksen har fått mye oppmerksomhet som medlem i Team Aylar. Hun forteller at hun får stadig flere modelloppdrag, og at mye jobbing og reising ikke er lett å kombinere med et forhold. Nylig var hun avbildet i herremagasinet Vi Menn.

Flere kjæresteflauser
Nylig fikk to andre unge kjendiser oppleve at Se og Hør konkluderte med at de var kjærester uten at det var sant. Da var det Christian Stenseng og Sandra Lyng Haugen det gikk ut over.

Begge avkreftet da oppslaget i et intervju med Side2 samt i sine mobilblogger.

Kjendiser mot sladdrepressen
Etter gjentatte overtramp av Se og Hør og Her og Nå er en rekke norske kjendiser kritiske til ukebladene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere