RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er ikke med

Sist oppdatert:
De to engelske investorene Thomas Fussell og Robert Keith hevder Orkla ville ha kompromiss torsdag. Siden har de ikke hørt noe. I dag er det pressekonferanse. Les mer her
Etter børsslutt i dag er det på ny "action" i Opticom-sagaen. Oppticom-opprørerne Petter Stordalen, Hans Gude Gudesen og Orkla skal legge frem et nytt kapitell.

Ifølge opplysninger Robert Keith og Thomas Fussell gir til iMarkedet.no vil trolig pressekonferansen gå ut på å legge frem et forslag til styre i Opticom.

- Vi er ikke med på dette. Jeg tror de skal legge frem et nytt styre eller noe sånt, sier Opticom-sjef Robert Keith til iMarkedet.no.

Ville ha kompromiss

De engelske investorene sier videre til iMarkedet.no at Orkla skal ha vært interessert i å inngå kompromiss.

- Jeg snakket med Anders Berggren i går (torsdag red. anm) og han ville ha et kompromiss. Siden har jeg ikke snakket med han. Han har ikke tatt telefonen, eller besvart mine e-poster, sier Thomas Fussell til iMarkedet.no.

Fussell sier videre at han ikke er sikker på hva som vil bli fremlagt på dagens pressekonferanse.

Vil ha pressekonferanse

I en melding fredag inviterer Orkla, Petter Stordalen og Hans Gude Gudesen til pressekonferanse. I en pressemelding fra de som nå kaller seg "Opticom-samarbeidet" kalles det inn til pressekonferanse fredag klokken 16.30 på Hotel Continental.

Ifølge pressemeldingen skal Orkla, ved investeringsdirektør Anders Berggren, Hans Gude Gudesen og Petter A. Stordalen stille.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere