RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er kjempeforelsket

Foto: Paul Weaver
Sist oppdatert:
Mariann Thomassen og kjæresten Daniel Franck viste sin kjærlighet tirsdag.

(SIDE2): Det var etter motevisningen til merket Tina H. at de to proklamerte sin kjærlighet.

- Jeg fikk gåsehud av visningen. Er veldig imponert over Tina Haagensen, sa en opprømt Mariann til Side2 etter visningen.

Falt for hverandre under TV-innspilling
I november skrev Side2 om hvordan det hadde oppstått hete følelser mellom Thomassen og Franck i NRK-kulissene. Det var under innspillingen av et nytt tv-program der kjendiser skal læres opp av idrettsstjerner i deres idrettsgren at romansen visstnok skal ha startet. Programmet skal være klart for tv-skjermene til høsten.

Les hele saken her: Het romanse i NRK-kulissene

- De har kjent hverandre i flere år men det var på premierefesten til Great Garlic Girls «Starflight» for drøyt to uker siden det sa pang. De er kjempeforelsket og Daniel føler virkelig han kan være seg selv sammen med Mariann, sa en kilde nær paret da til Side2.

- Vi er kjempeforelsket. Det er hyggelig at vi deler de samme interessene, sa Mariann om kjæresten Daniel da de to viste seg sammen offentlig på motevisning.

Møttes som nysingle
Daniel Franck ble separert i fjor vår etter at TVNorge-kona Vibeke Klemetsen flyttet ut av parets millionvilla på Snarøya. Paret hadde da vært sammen i elleve år og gift i ti måneder.

Vokalisten i punkrockbandet Surferosa, Mariann Thomassen, ble for alvor kjent da hun for et par år siden var dommer i «Idol». Hun ble også singel i sommer da hun og kjæresten gjennom fem år, bassisten Øistein Pedersen flyttet fra hverandre.

For siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere