*Nettavisen* Nyheter.

- Vi er virkelig tilbake

FORTSETTER: Gutta i «Blink-182» håper på å kunne fortsette suksessen når de gjenforenes med ny turné og album. Foto: MySpace

Under Grammy-utdelingen 8.februar avslørte gutta i «Blink-182» at de er tilbake etter splittelsen i 2005.

13.02.09 13:13

(BIIPMAG): Mark Hoppus, Tom DeLonge and Travis Barker lover fansen at «Blink-182» skal gjenforenes.

Album og turné
Nå er det endelig avklart: Det amerikanske pop punkbandet «Blink-182» skal gjenforenes og lage nytt album:

- De siste ukene har vi fått mange spørsmål om bandets nåværende status og vi ville at dere skulle høre det direkte fra oss. For å si det enkelt: Vi er tilbake. Og vi mener, virkelig tilbake. Vi fortsetter der vi slapp. Vi er i studio og spiller inn nytt album og forbereder oss på en verdensturné igjen, forteller gutta på YouTube.

Hva synes du om gjenforeningen? Kommentér nederst i artikkelen!

Splittet opp
I 2005 gikk de tre gutta i bandet hver sin vei: Gitarist og vokalist Tom DeLonge dannet et nytt band, kalt «Angels & Airwaves» samtidig som bassgitarist og vokalist Mark Hoppus og trommis Travis Barker samlet seg i en annen ny gruppe, kalt +44.

Lang historie
Kanskje er det bandets lange historie som har fått gutta til å vende tilbake til «Blink-182»? Thomas DeLonge og Mark Hoppus startet bandet allerede i 1992. De gikk fra å være et lite garasjeband til å bli millionselgende punkrock-stjerner.

Inntil 1994 gikk gruppa under navnet «Blink», men etter at de mottok et søksmål fra en annen gruppe med samme navn, la de til 182 på slutten av navnet. Fansen har spekulert mye i hva 182 betyr, mens Tom på sin side har uttalt at det bare er et tilfeldig tall.

Stor suksess
Bandets fire studioalbum og et live-album har solgt tilsammen 12.8 millioner eksemplarer kun i USA. De har også hatt flere hiter på Billboard-lista, inkludert «All the Small Things» og «I Miss You».

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Annonsebilag