RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi fortsetter i samme stil mot Lillestrøm

Sist oppdatert:
Møt en Moa i scoringsform i portrettet på VIF TV.

- Jeg gleder meg til å komme i gang igjen. Både jeg og Mos har gode minner fra Åråsen, vi liker å score der, sier Mohammed Abdellaoue til vif-fotball.no før søndagens knokkelkamp mot Lillestrøm.

- Det er viktig at vi holder fokus nå og tar med oss den gode trenden inn sommer- og høstsesongen. Vi har spilt god og underholdene fotball i år og det ønsker vi å fortsette med.

Møt Moa i portrettet på VIF TV.

Mohammed Abdelloue har hatt en god vårsesong i VIF-drakta og har scoret syv mål på fjorten kamper. Lørdag viste han at målformen er intakt da han banket inn tre scoringer mot det russiske topplaget Spartak Moskva på Bislett.

- Jeg har egentlig vært i god form helt siden vi startet opp i januar. Jeg har unngått skader og fått trent godt i hele år. Det er viktig.

- Syv scoringer er greit, men jeg søker hele tiden å bli bedre. Når jeg ikke setter sjansene er det veldig surt der og da. Jeg er hele tiden sulten på mål og jobber mye med detaljer i hverdagen for å bli en bedre avslutter.

I portrettet på VIF TV snakker Moa blant annet om sine styrker og svakheter, hvordan proffspekulasjonene har påvirket han, samspillet med Fellah og det tette samarbeidet med Kaz Sokolowski.

Møt Moa i portrettet på VIF TV.

Kjøp billetter her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere