RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi går ikke i oppløsning

Sist oppdatert:
Responder fortsetter som før, på tross av at flere sentrale medarbeidere slutter. Men eier Jon Sæverud Haddal beklager at byrået mister verdifull arbeidskraft.

Fire av byråets seks ansatte slutter i protest. Dermed er det bare seniorrådgiver og eier Jon Sæverud Haddal og rådgiver Espen Larsen som sitter igjen. Larsen har jobbet i Responder tidligere og begynte igjen i september.

- Vi er ikke i oppløsning, men det er helt riktig at fire av medarbeiderne slutter, sier Haddal til Propaganda.

De fire er uenige med eieren om strategien om hvordan Responder bør utvikle seg videre i fremtiden. Jon Sæverud Haddal forteller at det ikke vil ha noen stor betydning for byråets videre drift. Allerede nå er han i ferd med å se seg om etter nye medarbeidere. Han har allerede hentet inn Brede Hertzenberg, med en fortid i Responder.

- Jeg regner med at vi går fra seks til fem medarbeidere i 2004 og det betyr bare at vi må jobbe mer.

Han legger til at Responder skal gjøre sitt beste for at kundene ikke blir skadelidende.

– Dette betyr definitvt at våre samarbeidspartnere vil høre mer fra oss den nærmeste tiden, sier Haddal.

Responder samarbeider tett med PR-byrået PR Kontakt og den internasjonale PR-giganten Burson-Marsteller. I tillegg knytter Haddal til seg flere frittstående PR-rådgivere som skal hjelpe til med å ta unna oppdrag i månedene som kommer.

- Jeg kan ikke huske å ha hatt en så full ordrebok noensinne. Vi har veldig mye å gjøre. Sånn sett kommer dette på verst tenkelige tidspunkt, sier Haddal.

Han legger til at Responder ikke kommer til å endre fokus, som er på toppledertrening og medietrening, men at det vil skje en justering i tilbudet.

- Vi skal bli bedre på å håndtere hastesaker for kundene. Det kan dreie seg om et selskap som har kommet i Brennpunkts fokus, eller en norsk toppleder som plutselig skal til London for å holde et foredrag og trenger hjelp til å forberede det, sier Haddal og legger til at de også ønsker å være mer operativ på kvelder og i helgene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere