RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi hadde nok havnet til sengs

Foto: Scanpix (montasje).
Sist oppdatert:
«Elskerinnen» spekulerer på hva som hadde skjedd om ulykken ikke hadde inntruffet.

32 mennesker omkom da cruiseskipet Costa Concordia grunnstøttet på et skjær utenfor den italienske øya Giglio den 13. januar.

Kaptein Francisco Schettino (52) førte skipet altfor nære land, noe som var en direkte årsak til ulykken.

- Prøvde å imponere
Det har blitt spekulert på at kapteinen skulle prøve å imponere den moldovske kvinnen Domnica Cemortan (25).

25-åringen hadde tidligere jobbet som tolk på skipet, men var selv passasjer da ulykken inntraff.

Det har versert mange rykter om kapteinen og kvinnen, men selv avviser hun at de var et par. Dykkere har funnet kvinnens bikini og håndbagasje i lugaren til kapteinen. Selv hevder Cemortan at dette bare var en midlertidig løsning mens hun ventet på å få tildelt sin egen lugar.

Cemortan og Schettino spiste middag sammen samme kveld ulykken inntraff. Cemortan innrømmer også at de to kysset på lugaren tidligere på kvelden, og at hun var sammen med kapteinen på broen da skipet gikk på grunn.

- Vi hadde aldri sex
Cemortan avviser imidlertid på det sterkeste at hun noensinne hadde hatt sex med kapteinen.

- Han behandlet meg med respekt da jeg var et medlem av staben hans, men det ble fort annerledes da jeg var en passasjer. Jeg tror nok vi til slutt hadde havnet til sengs, men det fant jeg aldri ut på grunn av ulykken, sier 25-åringen i et intervju med Mail on Sunday.

- Selvfølgelig er jeg veldig lei meg for at så mange mennesker døde eller ble skadd den kvelden. Det var en tragisk hendelse, og folk leter etter syndebukker. Kanskje det var menneskelig svikt, og kanskje på en eller annen måte så var kapteinen ansvarlig. Jeg vet ikke. For meg så var det rett og slett at jeg befant meg på feil sted til feil tid, sier Cemortan til avisen.

«Kaptein Feiging»
Kaptein Schettino, som har blitt omdøpt til «Kaptein Feiging» i italiensk media, forlot skipet før alle passasjerene var blitt evakuert. Han sitter i husarrest og er tiltalt for uaktsomt drap. Om han blir dømt risikerer han 15 års fengselsstraff.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere