RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi hangler på og utenfor banen

Sist oppdatert:
Andreas Holter så laget sitt tape veldig fortjent mot Midtjylland lørdag. – De var bedre enn oss i alt, sier han til vif-fotball.no.

Vålerenga tok ledelsen i første omgang ved Mikael Johansen, men Midtjylland kom tilbake og styrte det meste av kampen.

- I dag var vi sjanseløse. Midtjylland var bedre enn oss i alt. Vi tar ledelsen men så slipper vi inn to billige mål etter det og da blir det vanskelig, sier en skuffet Holter til vif-fotball.no.

- Utligningen kommer på en dødball hvor de får headet ballen i mål. Så tar de ledelsen på et billig frispark i mot hvor de skyter i keeperhjørnet. Da knekker vi litt.

Midtjylland fortsatte å kjøre kampen, og ledet på et tidspunkt 4-1.

- Det tredje målet var en veldig bra scoring etter fint spill. Den siste i mot kommer etter at vi flytter fram mye folk og kommer i undertall bak, forklarer han.

- Vi hadde vært gode defensivt før denne kampen men i dag har vi mye å rette på. Samtidig må vi huske at Midtjylland har en del veldig gode spillere også, all honnør til dem. De har et par nigerianere utpå der som holder veldig høy klasse.

Hangler
Vålerenga manglet flere sentrale spillere, i tillegg til at flere sliter litt i Ålesund.

- Det er noe sykdom og skader som gjør at vi mangler noen av de eldre. Også har vi flere som sliter og ikke klarer å yte maksimalt. Da blir det for mange spillere utpå der som ikke har vært på dette nivået før, og i dag syntes det veldig godt.

- Det får vi ta til etterretning og det viser at vi har mye å jobbe med. Det får bli en motivasjon framover. Nå skal vi slikke litt sår og prøve å få fullført turneringa i morgen. Deretter drar vi hjem og tar en litt rolig uke med fri til helga slik at folk skal få komme seg litt før vi kliner til igjen, avslutter Holter.

Les vårt live-referat fra kampen her

Les også:
16.01 Ingen revansje mot Hødd
15.01 Farstadvoll signerte lærlingkontrakt
14.01 Juniorlaget slo Brann
13.01 Holter: - Skal slå Brann
12.01 Her er de nye VIF-spillerne i juniortroppen
12.01 Inter følger VIF-spiller
12.01 Eggen tok ut Nielsen
05.01 Fotballskole i vinterferien
01.01 Rekruttenes oppsett klart

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere