*Nettavisen* Nyheter.

- Vi håper jentene fortsatt er i live

Foto: Ap (Ap)

Omfattende menneskejakt i USA på «væpnet og farlig» kidnapper.

10.05.12 12:31

Adam Mayes (35) er mistenkt for å ha drept en kvinne og hennes tenåringsdatter. Deretter skal han ha kidnappet den drepte kvinnens to yngre døtre.

Mayes anses for å være «væpnet og farlig». Det føderale politiet (FBI) opplyste tirsdag at de håper de bortførte jentene fortsatt er i live.

Kone og mor pågrepet
Tirsdag ble Mayes’ kone og mor arrestert av politiet. Teresa Mayes (30) er siktet for å ha oppfordret til kidnappingen, mens moren Mary Mayes (65) er siktet for medvirkning, melder nyhetsbyrået AP.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Ap

Likene til de drepte Jo Ann Bain (31) og hennes 14 år gamle datter Adrienne ble funnet bak bobilen til Adams Mayes i Mississippi i forrige uke.

Politiet tror at kvinnen og datteren ble holdt i fangenskap i bobilen, og at de på et tidspunkt ble drept og begravd på eiendommen.

- Vi tror at Adam Mayes kidnappet Jo Ann Bain og hennes tre døtre. Når det gjelder Jo Ann og Adrienne så ble de påført alvorlige legemsskader i forbindelse med frihetsberøvelsen, lyder en etterlysning utstedt av politiet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Stringer

Menneskejakt
FBI tror at de to jentene Alexandra (12) og Kyliyah Bain (8) fortsatt er hos den etterlyste Mayes. FBI-agenter og andre spesialenheter gjennomsøker skogsområdene nord i Mississippi på leting etter de bortførte jentene.

FBI har utlovet en dusør på 50.000 dollar for informasjon som fører til en pågripelse av Mayes.

Mayes skal ha vært en familievenn av de drepte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag