RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi har en PSP2 på huset

Sist oppdatert:
Sony skal forberede seg til massiv lansering.

Sony har gitt et bredt utvalg av utviklere tilgang til maskinvaren som skal overta for dagens Playstation Portable, skriver nettsiden Develop.

Nettsiden refererer til flere kilder som skal ha fått tilgang til den såkalte PSP2 i løpet av de siste to månedene. Årsaken til at så mange studioer får tilgang til maskinvaren skal være at Sony ønsker å ha så mange spill som mulig klar til lanseringen av den nye konsollen.

Ingen av studioene nettsiden har snakket med ønsker å diskutere detaljene rundt maskinvaren, men det spekuleres i at den er utstyrt med en berøringsskjerm i likhet med iPhone og Nintendo DS.

Sjefprodusent Shaun Himmerick i Netherrealm Studios snakker imidlertid åpent om at studioet har mottatt en PSP2.

- Vi har en PSP2 på huset, og vi ser på maskinen nå, hva den kan støtte. Ytelse er alltid viktig for oss, og vi kjører nå på 60 bilderammer per sekund, sier Himmerick.

Det er forventet at PSP2 lanseres i løpet av 2011. Det er også da Nintendo forventes å slippe sin nye, håndholdte konsoll Nintendo 3DS.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere