*Nettavisen* Nyheter.

- Vi har god tid!

Foto: (Bergen kommune)

I midten av februar vil trolig det varslede søksmålet fra Clear Channel mot Bergen kommune være på plass. - Vi har ikke hastverk, sier Toivo Møller-Pettersen.

05.01.06 11:05

Det var i midten av desember i fjor at Clear Channel Norge varslet at de ville gå til søksmål mot Bergen kommune.

Årsaken var den så etter hvert omtalte leskursaken hvor Bergens politikere snudde i saken i oktober. Bakgrunnen var en konkurranseutlysning, som Clear Channel vant, om levering av 900 leskur, tre toalett og et nytt bysykkelsystem - alt fiansiert med reklameplass.

Ingen hast for oss
Clear Channel har også under selve prosessen i bystyret raslet med sablene og varslet at selskapet ville gå til søksmål dersom kommunen ikke opprettholdt sin del av avtalen. Og i desember i fjor gjorde administrerende direktør i Clear Channel Norge, Toivo Møller-Pettersen, det klart at selskapet vil saksøke kommunen.

- Men vi har ingen hast i denne saken, forteller Møller-Pettersen som er administrerende direktør i Clear Channel Norge, til iBergen.no. Han forklarer at årsaken til at Clear Channel ikke har levert søksmål ennå er på grunn av overveldende arbeidsmengde i desember.

- Søksmålet vil trolig foreligge om litt over en måneds tid. Vi begynte arbeidet med søksmålet denne uken, og så har jeg bedt om orientering i uke 4, så trolig vil det komme noe i uke 6 , fortsetter Møller-Pettersen.

Kun stort i Bergen
- Dette er ingen stor sak for oss, forklarer Møller-Pettersen overfor iBergen.no.

- Det er bare i Bergen man får dette til å bli en stor sak, fortsetter ham.

-Hvilke andre steder har dere vært i tilsvarende prosess, og den ikke har blitt stor?
- Det er første gang vi er inne i en slik situasjon, sier Møller-Pettersen.

- Å?
- Vi mener vi har en god sak, hvor den andre parten har brutt norsk lov. Og når to parter er uenige så går den ene parten ofte til søksmål. Det er derfor vi har ett lovverk, og en domstol som vi stoler på, avslutter Toivo Møller-Pettersen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.