RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: ANOEK DE GROOT (Afp)

- Vi har hatt sex med over 355.000 menn

Sist oppdatert:
Louise og Martine har jobbet som prostituerte i 100 år til sammen.

Disse tvillingsøstrene er trolig Amsterdams eldste prostituerte. Louise og Martine Fokkens (70) har jobbet som prostituerte i over 50 år og etter en lang karriere hevder søstrene at de har ligget med 355.000 menn.

Nå har de bestemt seg for å legge både lakkstøvlene og nettingstrømpene på hylla, ifølge The Daily Mail.

Firebarnsmoren Louise har fått gikt etter et langt liv i Amsterdams vinduer og sier at enkelte sex-stillinger rett og slett blir for smertefulle.

Martine, som har tre barn, innrømmer at det begynner å bli vanskelig å tiltrekke seg kunder i Wallen (bedre kjent som Red Light District), bortsett fra en eldre herremann som jevnlig kommer på besøk for sin ukentlige S/M-time.

- Jeg kan ikke gi ham opp. Han har kommet til meg så lenge at det er som å dra til kirken på søndager, sier hun.

Martine og Louise, som har fått kallenavnet «Queens of Wallen» har stort sett alltid kledd seg i identiske røde klær og begynte som prostituerte før de fylte 20 år. De var på flukt fra voldelige kjærester og trengte å finne en jobb.

I fjor ble det laget en dokumentarfilm om søstrene, som fikk navnet «Meet the Fokkens», og de har nå skrevet en bok om sine 100 år til sammen som gledespiker i Amsterdams berømte Red Light District.

Begge to håper at boksalget og filmrettighetene til dokumentarfilmen kan bli deres nye levebrød.

Nå ser de tilbake på glansdagene, tiden før år 2000, da prostitusjon ble legalisert i Nederland, og følgelig ble invadert av øst-europeisk mafia.

- Det er veldig annerledes nå. Vi pleide å sitte i vinduene med klær på. I dag er de helt nakne. Det er færre nederlandske kvinner og ingen felleskapsfølelse, sier Louise.

- Legaliseringen av bordeller i år 2000 har ikke bedret livene til prostituerte, istemmer Martine.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere