*Nettavisen* Nyheter.

- Vi har kommet på hæla

ULLEVAAL STADION (vif.no): Kaptein Tom Henning Hovi var naturligvis ikke fornøyd med tapet mot LSK. – Vi har kommet skikkelig på hæla nå, og det er vrient, sier han til vif.no

12.05.06 23:40

Som så mange ganger før var det forholdsvis tett og jevnt mellom Vålerenga og Lillestrøm.

- Lillestrøm var klart best i første omgang, også synes jeg vi er best i andre omgang. Men, det er som regel slik at første målet vinner i disse kampene, og det målet får dessverre Lillestrøm i dag, sier han.

Vålerenga gikk positivt ut i andre omgang, og fikk et visst trykk på motstanderen, men det holdt ikke helt inn.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Vi er ikke gode nok om dagen til å ha et så godt lag som Lillestrøm i kne en hel kamp. Det blir en jobbekamp når de kommer foran, og de forsvarer seg godt, forklarer han.

Ikke i flyten
Vålerenga ble snytt for et klart straffespark rett før slutt, men Hovi ønsker ikke å legge for mye i den situasjonen.

- Vi hadde selvfølgelig gjerne tatt straffa. Jeg så den ikke selv, men hører fra de andre gutta at den var klar. Men, sånn er det gjerne. Gode lag har flyten på det meste. Jeg synes ikke vi kan skylde på innsatsen i dag, vi jobber så hardt vi kan, men er verken bedre eller i flyten om dagen, sier han.

Kapteinen har også innsett at Vålerenga står dypt i bunnstriden nå, og vil få det vanskelig framover.

- Vi har kommet skikkelig på hæla, og det er vrient. Vi er et bunnlag, og det er tungt å jobbe i motgang hele tiden. Men, vi har mange gode spiller, og vi skal opp av dette sammen, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.