*Nettavisen* Nyheter.

- Vi har prestert langt under pari

VALLHALL (vif-fotball.no): VIF TV har spurt Freddy dos Santos om stemninga i laget om dagen. – Det er ikke til å komme unna at man blir prega av resultatene. Det har ikke gått som vi ønsker i det siste, sier dos Santos til VIF TV.

18.09.08 20:35

Se hele intervjuet med Freddy dos Santos på VIF TV

Freddy dos Santos har vært med på både opp- og nedturer i løpet av sin karriere i Vålerenga, og er nå inne i en av de tyngre periodene på lang tid.

- Det er viktigere nå enn noen gang at vi står sammen og løfter hodet. Vi har ikke prestert det vi har ønsket i det siste og i bunn og grunn må vi i alle fall få opp humøret og med det spillegleden, sier han til VIF TV.

- Jeg tror vi blir lettere i beina hvis vi synes det er morsomt utpå der. Akkurat nå ser det ut som vi er engstelige. Vi har prestert langt under forventningene vi satt til oss selv før sesongen.

På søndag venter en veldig viktig kamp mot bunnplasserte Aalesund, ledet av Kjetil Rekdal.

- Reka har helt sikkert lyst å sette kjepper i hjula for oss, og Aalesund kommer til å selge seg dyrt. Det må vi også gjøre. De seks kampene som står igjen i serien er viktige. Vi må bare stikke fingeren i jorda, se hvor vi er og hva som kreves. Jeg tror ingen spillere i garderoben er stolte av det vi har gjort i det siste.

Se hele intervjuet på VIF TV

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.