RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi har solgt en bil til Kina!

Sist oppdatert:
Unoterte Klean AS har sent ut melding om at de har solgt en ambulanse til Kina. Riktignok gir ikke salget fortjeneste, men det gir i det minste i underkant av en million i lommen
Det har vært tøffe tider for mange selskaper i gråmarkedet, så også for Klean, som har utviklet systemer for desinfisering og smittevern.

Nå melder selskapet at det har solgt en smittevernambulanse til Kina.

- Den var i utgangspunktet tiltenkt å brukes i forbindelse med oppryddingen av biologiske og kjemiske etterlatenskaper i Kina fra andre verdenskrig. Når denne jobben var gjort, skulle ambulansen benyttes i ordinær transport av smittefarlige pasienter. Det er imidlertid mulig at kineserne ønsker å bruke bilen i forbindelse med frakting av pasienter smittet av SARS, melder Klean.

Ambulansen har en rekke ekstra sikkerhetstiltak for å sikre at ingen smitte slipper ut.

Bilen vil bli sendt til Kina i begynnelsen av april. Dessverre selges den til tilnærmet bokført verdi. Men den gir i alle fall Klean en oppunder en million kroner i kontanter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere