RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi har veldig lyst til å slå Start

Freddy dos Santos og de andre VIF-gutta har blitt gira opp av Doffen.

Se intervju med Freddy dos Santos på VIF TV

Kaptein Kristofer Hæstad har aldri slått gamleklubben Start som VIF-spiller. Det har lagkameratene fått merke de siste dagene.

- Han er veldig glad i Start, men har fått så mye tyn derfra de siste årene at han er veldig klar for å slå dem for første gang i Vålerenga-drakt. Det smitter over på oss. Vi har veldig lyst til å vinne på mandag, både på vegne av oss selv og Doffen, sier Freddy dos Santos til VIF TV.

Dos Santos måtte forlate banen tidlig i bortemøtet mot Aalesund på grunn av en kjenning i lysken, men er tilbake på treningsfeltet og trener for fullt før mandagskampen mot Start.

- Det var ganske merkelig. Jeg kjente ingenting til skaden før ett minutt ut i Aalesund-kampen. Etter at jeg kom tilbake på gress igjen har jeg vært helt fin. Kunstgresset tærer nok på en gammel kropp.

Mandag håper han at årets gode Ullevaal-statistikk fortsetter.

- Vi har vært gode på Ullevaal i år og det skal vi fortsette å være, forteller han.

- Vi må fortsette å tro på vårt eget spill og at vi skal styre kampen, men må selvfølgelig ta noen hensyn til motstanderen. De har gode og raske kantspillere som vi må pass på. I tillegg har Fevang skapt en del trøbbel for oss tidligere. Jeg tror mye er gjort om vi klarer å ta ut noen av de punktene.

Se intervju med Freddy dos Santos på VIF TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere