- Vi har veldig lyst til å slå Start

Freddy dos Santos og de andre VIF-gutta har blitt gira opp av Doffen.

Se intervju med Freddy dos Santos på VIF TV

Kaptein Kristofer Hæstad har aldri slått gamleklubben Start som VIF-spiller. Det har lagkameratene fått merke de siste dagene.

- Han er veldig glad i Start, men har fått så mye tyn derfra de siste årene at han er veldig klar for å slå dem for første gang i Vålerenga-drakt. Det smitter over på oss. Vi har veldig lyst til å vinne på mandag, både på vegne av oss selv og Doffen, sier Freddy dos Santos til VIF TV.

Dos Santos måtte forlate banen tidlig i bortemøtet mot Aalesund på grunn av en kjenning i lysken, men er tilbake på treningsfeltet og trener for fullt før mandagskampen mot Start.

- Det var ganske merkelig. Jeg kjente ingenting til skaden før ett minutt ut i Aalesund-kampen. Etter at jeg kom tilbake på gress igjen har jeg vært helt fin. Kunstgresset tærer nok på en gammel kropp.

Mandag håper han at årets gode Ullevaal-statistikk fortsetter.

- Vi har vært gode på Ullevaal i år og det skal vi fortsette å være, forteller han.

- Vi må fortsette å tro på vårt eget spill og at vi skal styre kampen, men må selvfølgelig ta noen hensyn til motstanderen. De har gode og raske kantspillere som vi må pass på. I tillegg har Fevang skapt en del trøbbel for oss tidligere. Jeg tror mye er gjort om vi klarer å ta ut noen av de punktene.

Se intervju med Freddy dos Santos på VIF TV

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag