*Nettavisen* Nyheter.

- Vi kan sjokkere PAOK

Vålerengas nyekomponerte forsvar ser muligheter i returkampen torsdag kveld.

Se Bengt og Brix på VIF TV

Med problemene Vålerenga har i forsvaret om dagen, er det mye som tyder på at Bengt Sæternes spiller midtstopper mot PAOK torsdag kveld. Erik Hagen er blant annet hentet fra sykesenga for å bidra i Hellas, og det blir første gang Sæternes og Hagen spiller i midtforsvaret sammen.

- Jeg har spilt midtstopper før, men ikke sammen med Erik. Nå skal jeg spille med han og det gleder jeg meg til. Han er på beina så det blir spennende. Jeg tror vi skal klare oss bra i morgen, sier Sæternes til VIF TV etter onsdagens trening på Toumba Stadion.

Sæternes tror Vålerenga kan gi PAOK kamp, selv om grekerne leder 2-1 etter oppgjøret i Oslo.

- Det er ingen umulighet å sjokkere PAOK i morgen. Vi føler vi har en fair sjanse og vi gleder oss veldig, sier Sæternes.

Brix som back

Kristian Brix har vært mest kjent i Vålerenga som en spennende venstrekant, men mot PAOK stepper han inn på venstrebacken i fraværet av skadde Juan Fuenmayor.

- Jeg har spilt litt venstreback på 2.divisjonslaget og vi har funnet ut at jeg kan bli god der. Jeg trodde ikke jeg skulle få sjansen så tidlig men nå får jeg den, så da er det bare å slå til, sier han offensivt til VIF TV.

Brix kom inn etter halvtimen mot Strømsgodset på søndag, da han erstattet nevnte Fuenmayor på venstrebacken.

- Dette blir nok en annen kamp enn Godset på Marienlyst. Jeg tar det som en opplevelse. Vi har ikke så mye å tape så det er bare å gå ut og nyte det og prøve å få til vårt spill, sier han.

Se Bengt og Brix på VIF TV

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: VIF Media

Annonsebilag