RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi kan slå alle

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif-fotball.no): VIF-treneren tror på NM-avansement.

- Vi forventer en tøff kamp på Høddvoll, men vi har tro på egne ferdigheter og drar til Ulsteinvik for å vinne. Det er det eneste som teller for oss, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

- Junior-NM er et av sesongens store mål for oss og etter at vi feilet i Junior Elite-turneringa på Hamar (JET) i sommer har motivasjonen for å gå hele veien i NM blitt styrket.

Adnan Haidar og Nikolai Djupesland står over mot Hødd på grunn av gule kort. I tillegg har Fredrik Thapper meldt sykdomsforfall. Mikkelsen er imidlertid ikke bekymret.

- Vi har hatt litt sykdom i troppen, men nå ser de fleste ut til å være friske igjen. Troppen vår er uansett stor nok til å tåle noen forfall.

Hødd slo ut Tor Breviks Egge IL i den forrige NM-runden.

- Vi har ikke sett Hødd i år, men rapportene fra folk som har gjort det forteller om et fysisk sterkt lag som er gode på dødballer, forteller Mikkelsen.

- Men vi skal ha kvaliteter nok i laget til å slå alle norske lag, men det er vanskelig å forutse kamper. Jeg vet det er en floskel, men cup er cup, og vi må bare gjøre vårt for at tilfeldigheter ikke skal avgjøre kampen.

Fra Ulsteinvik ryktes det at NM-kvartfinalen blir årets kamp på Høddvoll. Mikkelsen gleder seg.

- Jeg tror det bare vil tenne oss. Vi liker at det er mye folk på tribunen og at stemninga er høy. En del av spillerne i troppen har dessuten lang erfaring med å spille store kamper både med klubb- og landslag. Harmeet Singh debuterte for eksempel fra start på a-laget mot Rosenborg foran et fullsatt Ullevaal tidligere i år.

Kvartfinalen spilles på Høddvoll lørdag klokka 13.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere