RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi kommer til å tryne mye

PÅ TUR: Harry og William kjører sykkel gjennom Sør-Afrika for en god sak.
PÅ TUR: Harry og William kjører sykkel gjennom Sør-Afrika for en god sak. (Scanpix)
Sist oppdatert:
William og Harry kjører Sør-Afrika rundt på motorsykkel for en god sak.

(SIDE2): I en ukes tid skal prinsene kjøre over 1600 kilometer på crossroad-motorsykler gjennom Sør-Afrika. Med krigsmaling i ansiktet er brødrene klare for en av de tøffeste offroadturene i verden.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tøff tur
Prins William (26) forteller til Hello Magazine at han og lillebror ikke har trent før den åtte dager lange turen som innebærer at de skal kjøre over elver og sove utendørs i all slags terreng og værforhold.

- Vi kjører begge sykkel til vanlig, men det er ingenting sammenlignet med dette. Så det blir sikkert til at vi tryner en del, sier William til bladet.

For en god sak
Sykkelturen, som allerede hatt fått inn tre millioner kroner, arrangeres i samarbeid med prins Harrys veldedighetsorganisasjon Sentebale, Nelson Mandelas barnefond og for Unicef.

Harry (24) beskriver turen som en miks av veldedighet og eventyr, og at den er veldig viktig for ham og broren. Brødrene har lenge ventet på å få gjøre noe sammen og da gjerne for en god sak.

- Vi tilbringer egentlig altfor lite tid sammen, vi har forskjellige jobber for tiden og ses sjelden, sier Harry. Han opprettet veldedighetsorganisasjonen i 2006 til minne om moren prinsesse Diana.

Les også:Harry bygger skole

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Krangling
Gutta endelig får en ukes tid sammen er etterlengtet, men de vet ikke helt om det bare blir morsomt.

- Men dette blir skikkelig moro, eller jeg vet jo ikke ennå, vi får se når det er over. Det kan jo hende vi krangler litt, men det blir nok mest moro, sier han.

- Å tilbringe en uke sammen med broren min er jo verdt det vi skal nå, sier storebror William før starten gikk i Port Edward i KwaZulu-Natal i Sør-Afrika denne helgen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere