*Nettavisen* Nyheter.

- Vi kunne scoret flere mål

Martin Andresen er fornøyd etter en ny storseier, men savner fortsatt 90 minutter med god fotball.

17.07.10 21:50

Se intervju med Martin Andresen på VIF TV

- Vi scoret igjen mange mål, men jeg hadde gjerne sett enda flere scoringer. Vi hadde nok muligheter, sier Vålerenga-manager Martin Andresen til vif-fotball.no.

- Vi ville litt for mye i førsteomgang. Vi la igjen hodet i garderoben og fikk feil takt i angrepsspillet vårt. Vi slo de riktige pasningene, men til feil tid og da stokka det seg litt for oss.

Mohammed Fellah skrudde inn 2-2-scoringen like før pause og ga Vålerenga et godt utgangspunkt før andreomgang. De siste 45 minuttene var det bare et lag på banen og tre nye VIF-scoringer sikret en komfortabel 5-2-seier.

- Det svinger av oss nå og vi har veldig mange gode fotballspillere i klubben

- Vi møtte et lag som ligger helt i bunnen av Tippeligaen, så vi skal ikke tro at vi er verdensmestere etter denne kampen, men vi scoret fem mål og kunne fort ha vunnet med enda større siffer i dag. Det skal vi ta med oss for det er mange år siden Vålerenga har fremstått som vi gjør nå.

Med dagens seier krøp Vålerenga helt opp i ryggen på Rosenborg som møter Odd i morgen.

- Vi legger trykk på Rosenborg, men konsentrerer oss mest om oss selv. Vi vil utvikle oss hele tiden og bli et bedre fotballag. Kanskje vi etter hvert også klarer å spille god fotball i to ganger 45 minutter.

Se intervju med Martin Andresen på VIF TV

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.