RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi kunne scoret flere mål

Sist oppdatert:
Martin Andresen er fornøyd etter en ny storseier, men savner fortsatt 90 minutter med god fotball.

Se intervju med Martin Andresen på VIF TV

- Vi scoret igjen mange mål, men jeg hadde gjerne sett enda flere scoringer. Vi hadde nok muligheter, sier Vålerenga-manager Martin Andresen til vif-fotball.no.

- Vi ville litt for mye i førsteomgang. Vi la igjen hodet i garderoben og fikk feil takt i angrepsspillet vårt. Vi slo de riktige pasningene, men til feil tid og da stokka det seg litt for oss.

Mohammed Fellah skrudde inn 2-2-scoringen like før pause og ga Vålerenga et godt utgangspunkt før andreomgang. De siste 45 minuttene var det bare et lag på banen og tre nye VIF-scoringer sikret en komfortabel 5-2-seier.

- Det svinger av oss nå og vi har veldig mange gode fotballspillere i klubben

- Vi møtte et lag som ligger helt i bunnen av Tippeligaen, så vi skal ikke tro at vi er verdensmestere etter denne kampen, men vi scoret fem mål og kunne fort ha vunnet med enda større siffer i dag. Det skal vi ta med oss for det er mange år siden Vålerenga har fremstått som vi gjør nå.

Med dagens seier krøp Vålerenga helt opp i ryggen på Rosenborg som møter Odd i morgen.

- Vi legger trykk på Rosenborg, men konsentrerer oss mest om oss selv. Vi vil utvikle oss hele tiden og bli et bedre fotballag. Kanskje vi etter hvert også klarer å spille god fotball i to ganger 45 minutter.

Se intervju med Martin Andresen på VIF TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere