RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi må få inn styrkeøkter også

Sist oppdatert:
Medisinsk koordinator Eirik Bjærke forklarer fraværet av fotballtrening på La Manga fredag.

LA MANGA (vif-fotball.no): Fredag gjennomførte Vålerenga to treningsøkter på La Manga. En restitusjonsøkt på formiddagen og en ren styrkeøkt på ettermiddagen.

Se intervju med Eirik Bjærke her

- Restitusjonsøkt er viktig å få i gang kroppen dagen etter kamp. Vi må få løs stive deler av kroppen, og blander litt opp med sykling, svømming og løping. Vi må få i gang kroppen uten å irritere musklene, sier Bjærke til VIF TV.

- Dette er en kampleir, så vi må få satt inn noen styrkeøkter noen dager før kamp. Dagen før kamp kan vi ikke gjøre det, så det er på grunn av logistikk at vi har styrkeøkter i dag.

Selv om oppholdet på La Manga har mest fokus på kamper, så er det annerledes hverdager enn midt i sesong.

- Vi trener også for å få inn formen mot sesongstart. Det er litt todelt litt med treningsleir. Vi har tunge bein og vi har mer volum og trener hardere enn vi gjør i sesong, sier Bjærke.

- Gutta følte seg tunge mot FCK i går. Hadde vi sluppet opp mer i forkant av kampen i går så hadde vi vært lettere i beina og orka mye mer enn gutta gjorde i går.

Se intervju med Eirik Bjærke her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere