RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi må gå i oss selv

Sist oppdatert:
Kaptein Kristofer Hæstad var skuffet etter 0-2 hjemme mot Brann.

Se intervju med Hæstad her

Vålerenga tapte på hjemmebane for første gang siden oktober 2009 og har nå kun tatt ett poeng på de fire siste kampene i Tippeligaen.

- Måten tapet kommer på er ikke bra. Vi er inne i en liten downperiode nå hvor vi ikke presterer på nivået vi skulle ønske. Vi får ikke ting til å stemme og det vi trener på hver dag får vi ikke til å sitte i kamp så vi har mye å jobbe med, sier Hæstad til VIF TV etter kampen.

I fjor tapte aldri Vålerenga to kamper på rad, og spillemessig satt ting bedre enn hva som har vært vist så langt i sesongen.

- Det er ingen tvil om at vi hadde bedre flyt i spillet vårt i fjor. Nå handler det om å finne tilbake til det fortest mulig. Vi får bare gå i oss selv og si at vi ikke er bedre akkurat nå så får vi håpe at vi får noen gode treninger framover og finne tilbake til det nivået fortest mulig, sier VIF-kapteinen.

Se intervju med Hæstad her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere