- Vi må være tøffe i hodet

- Vålerenga kommer til å gå rett i strupen på oss, sier AaFK-trener Kjetil Rekdal.

31.03.11 13:30

– Jeg vet at Vålerenga kommer til å gå rett i strupen på oss fra avspark, men vi må holde hodet kaldt. Vi kommer ikke til å bli spilt av banen, det nekter jeg å tro. Og vi vil også få sjanser - store sjanser - som det gjelder å utnytte. Når vi har muligheten til å angripe dem, så må vi være tøffe nok i hodet til å gjøre nettopp det. Vi må angripe med mange folk, det nytter ikke å bare ligge bakpå og forsvare seg gjennom 90 minutter, sier Rekdal til smp.no.

Rekdal manglet fem utenlandske landslagsspillere på onsdagens trening. Alle er tilbake i Norge til fredagens kamp, men AaFK-treneren tror ikke alle kommer til å spille.

– Det skal veldig mye til om noen av disse spiller fra start av fredag, det sier seg selv. Akkurat nå er det så mye usikkerhet rundt spillerne at jeg nok ikke kommer til å bestemme meg for laget før på kampdagen. Ikke vet jeg om noen av de som har vært på reisefot har pådratt seg småskader heller, sukker treneren.

– Det er jo katastrofalt for oss at vi har fredagskamp akkurat denne uka, med så mange landslagsspillere på reisefot og sen tilbakekomst. Men det er ikke noe vi kan gjøre med det.

Vålerenga - Aalesund, Ullevaal stadion fredag 1. april kl. 19.00 - Kjøp billetter her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.