*Nettavisen* Nyheter.

- Vi møter et av de beste lagene i Europa

Norge og Shåresh Ahmadi klar for dobbeltkamp mot Portugal.

Norges G17-landslag med Vålerengas Shåresh Ahmadi i troppen er denne uka i i Portugal for å spille dobbeltlandskamp.

- Vi møter et av de beste lagene i Europa. Det blir en fin referanse og erfaring for oss, der vi får lære av de beste. Vi har yppet oss mot de aller beste lagene tidligere, så jeg har troen på at vi kan gjøre det igjen, sier assistenttrener for det norske landslaget Morten Rønningen til fotball.no.

Da 17-åringene spilte EM-kvalifisering i mars tok laget sju poeng på tre kamper i den siste kvalifiseringsrunden og hadde solide 12-3 i målforskjell. Frankrike vant imidlertid 9-0 i sin siste kamp noe som medførte at Norge røk ut på målforskjell. I sommer har Norge slått Island og tapt knepent mot Wales og Sverige.

- Vi har vært gode i kvalikkamper, mens det har vært litt mer ustabilt i andre kamper. Vi må jobbe med å stabilisere oss på et høyt nivå.

- Under denne samlingen ønsker vi å videreføre jobben som har blitt gjort med dette laget og utvikle oss videre. Det går på individuelle ferdigheter både offensivt og defensivt.

Landslagstreneren forventer en tøff kamp mot Portugal.

- Jeg regner med at Portugal er et teknisk, spillende lag med gode ferdigheter i en 4-3-3-formasjon. Vårt hovedfokus er på prestasjonene, og jeg tror det er mulig å gjøre det bra mot god motstand igjen, sier han.

Norge møter Portugal i dag kl. 15.00 og torsdag kl. 11.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.