*Nettavisen* Nyheter.

- Vi møter et bra lag

- FC Mika er et bra lag som har spilt jevnt mot nordisk motstand før, sier Martin Andresen før UEFA Europa League-kampen på Ullevaal.

- Mika er et bra lag med god økonomi. De har hentet noen brasilianere, en spanjol og en spiller fra Moldova. I tillegg vet vi at de har noen a- og u21-landslagsspillere fra Armenia. Et bra lag som har spilt jevnt mot nordisk motstand før, sier Martin Andresen til vif-fotball.no før torsdagens UEFA Europa League-kamp mot FC Mika på Ullevaal stadion.

- Men dersom vi spiller opp mot vårt beste tror vi at vi går videre. Vi ønsker å dominere kampen og spille som vi pleier å gjøre på hjemmebane, så gjenstår det å se om vi er gode nok.

Hjemmekampene er viktig

Andresen mener hjemmekampene er spesielt viktig i europacupen.

- Hjemmekamper er veldig viktig i Europa League. Vi veit aldri hva som møter oss på bortebane, derfor er det viktig å score mange mål hjemme og helst holde nullen. Uavhengig av hva slags motstand man møter er det alltid vanskelig å vinne på bortebane i Europa, sier han og understreker at det er viktig for klubben å prestere godt i Europa League.

- Europa League er kjempeviktig for Vålerenga som klubb, både økonomisk og sportslig. Det er en viktig erfaring for spillerne og det er ikke minst morsomt for supporterne som får reise på morsomme borteturer. I tillegg er det viktig for norsk fotball at norske lag gjør det bra i Europa.

Bytter spillere

Vålerenga møtte Tromsø på Ullevaal forrige helg og skal møte samme lag igjen på Alfheim førstkommende søndag. Det tette kampprogrammet kan påvirke laguttaket mot FC Mika.

- Det blir noe rullering på laget. Tre kamper i uka er tøft for noen spillere, avslutter Andresen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.