*Nettavisen* Nyheter.

- Vi møter et duellag

Martin Andresen håper Vålerenga kan finne igjen fjorårsformen mot et solid Tromsø-lag.

09.07.11 14:23

Søndag moter Vålerenga Per Mathias Høgmos Tromsø på Ullevaal stadion. Vålerenga-manager Martin Andresen vet hva VIF-gutta har i vente.

- Vi møter et veldig gjerrig fotballag som er solid på alle måter. De er et topplag som har tatt mange poeng i år. De har god struktur over hele linja, er hardtarbeidende og er et skikkelig duellag, sier han til vif-fotball.no.

- De er solide defensivt og ligger bak og satser på kontringer.

Kjøp billetter til kampen her

Årsbeste

I fjor slo Vålerenga gjestene fra nord 3-0 på Ullevaal stadion i det VIF-manageren betegner som fjorårets beste kamp.

- Det var sesongens beste kamp for oss. Da var vi veldig gode og vi ønsker naturligvis å komme opp på det samme nivået i år, konstaterer Andresen og forteller om et VIF-lag med stigende formkurve.

- Vi er selvfølgelig skuffa over at vi ikke fikk med oss alle tre poengene mot Strømsgodset forrige helg, men vi føler at vi har vist stigende form i de siste kampene. Vi har blitt spillemessig bedre og har et snitt på to poeng på de siste fem kampene.

- Målet nå er å utvikle spillet ytterligere samtidig som vi blir bedre foran mål.

Der ligger også nøkkelen til å finne igjen 2010-sesongens suverene hjemmeform skal vi tro Andresen.

- Kvaliteten foran mål, på den siste tredjedelen, er det som i størst grad skiller årets sesong fra fjorårets. Der har vi manglet mye i år, men vi føler at vi er i ferd med å bli bedre også på det punktet. Vi mangler den siste prikken over i’en.

Mos tilbake

Søndagens kamp betyr også et møte med Mostafa Abdellaoue som er utleid fra Vålerenga til Tromsø. Spissen, som har vært en suksess i TIL-drakta, fikk seg en smell mot Fredrikstad sist mandag, men rekker etter all sannsynlighet helgas kamp.

- Vi synes det er veldig hyggelig at Mos gjør det bra i Tromsø. Han får mye spilletid og utvikler seg videre, akkurat slik vi håpet han skulle gjøre.

- Vi håper han lykkes i alle kamper, bortsett fra de to mot oss selvfølgelig, smiler Andresen.

Kjøp billetter til kampen her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.