*Nettavisen* Nyheter.

- Vi ser selvfølgelig oppover

15.09.10 16:22

Se intervju med Strandberg her

Mot Stabæk søndag var Stefan Strandberg suspendert med karantene, men unggutten er tilgjengelig igjen når Vålerenga besøker Viking førstkommende lørdag.

Vålerenga ser ut til å ha godt grep om sølvplassen i Tippeligaen, men det er ingen sovepute for Vålerenga-spillerne.

- Vi ser selvfølgelig oppover på tabellen. Ser vi nedover blir vi defensive og det skal vi ikke bli, sier Strandberg til VIF TV.

Hyller Muri

Strandberg har fått mye spilletid i årets sesong og har utgjort et godt stopperpar med mer rutinerte André Muri.

- Muri liker å være med offensivt og han har utviklet seg helt sykt siden jeg kom til klubben. Han er en av de beste midtstopperne i Tippeligaen, helt klart, skryter Strandberg.

- Det er morsomt å se at rutinerte spillere fortsatt kan utvikle seg. Muri er Norges klart beste hode- og duellspiller men utviklingen hans med ballen i beina og i pasningsspillet i forhold til spillestilen vår har vært ekstremt viktig for hele laget. Vi må ha to spillende midtstoppere slik vi spiller.

Svarer på Freddy-kritikk

I intervjuet på VIF TV snakker han også om egen utvikling og hva han må gjøre for å holde plassen på laget. Lørdagens motstander Viking har fem uavgjorte kamper på rad, og har spilt uavgjort i 10 av 23 Tippeligakamper så langt. Strandberg forteller hva som må til for å vippe kampen i Vålerengas favør på lørdag.

Han sender også et stikk tilbake til Freddy dos Santos som før Stabæk-kampen mente at det var Strandbergs dårlige førstetouch som gjorde at han måtte sone for gult kort mot Stabæk.
Se intervjuet med Freddy her.

Se intervju med Strandberg her

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.