RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi skal bli bedre utover

Sist oppdatert:
Martin Andresen etter tre viktige poeng mot Sogndal.

Se intervju med Andresen her

Søndagens bortekamp mot Sogndal var Vålerengas siste kamp før Odd Grenland er motstander i Skien torsdag 16. juni. På grunn av kvalifisering til UEFA Europa League senere i sommer, når resten av Tippeligaen har fri, er kampen mot Tromsø flyttet til 10. juli. Det betyr at Vålerenga nå får en liten ferieuke uten fellestreninger.

- Det var veldig godt å få med seg dette når det er tre uker spillefri. For nå er det tre uker til man kan revansjere seg igjen, så det er godt å ha gjort jobben, sier Martin Andresen til VIF TV etter kampen.

I Sogndal var tre poeng viktigst for Vålerenga, men spillestilen betyr fortsatt mye for Andresen.

- Spillestilen er ikke underordnet, men det ble litt som kampplanen mot Haugesund. Det er de to banene som er litt spesielle. Det er ikke mulig å få til finspill på grunn av baneforholdene, og da må man legge om litt, forklarer han.

På grunn av streiken i Tippeligaen ble Vålerengas hjemmekamp mot Molde utsatt. Det betyr at Vålerenga med neste kamp spiller fire bortekamper på rad i Tippeligaen. Vålerenga er også det laget i Tippeligaen som har flest bortekamper så langt.

- Vi skal bli bedre og bedre utover. Med pausen nå får vi håpe vi får tilbake en del fra skade. Vi skal få brukt pausen godt til å få trent opp de som ikke har fått noe grunnlagstrening i vinter med fysikk, sier Andresen.

Se intervju med Andresen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere