*Nettavisen* Nyheter.

- Vi skal bli bedre utover

Martin Andresen etter tre viktige poeng mot Sogndal.

30.05.11 04:20

Se intervju med Andresen her

Søndagens bortekamp mot Sogndal var Vålerengas siste kamp før Odd Grenland er motstander i Skien torsdag 16. juni. På grunn av kvalifisering til UEFA Europa League senere i sommer, når resten av Tippeligaen har fri, er kampen mot Tromsø flyttet til 10. juli. Det betyr at Vålerenga nå får en liten ferieuke uten fellestreninger.

- Det var veldig godt å få med seg dette når det er tre uker spillefri. For nå er det tre uker til man kan revansjere seg igjen, så det er godt å ha gjort jobben, sier Martin Andresen til VIF TV etter kampen.

I Sogndal var tre poeng viktigst for Vålerenga, men spillestilen betyr fortsatt mye for Andresen.

- Spillestilen er ikke underordnet, men det ble litt som kampplanen mot Haugesund. Det er de to banene som er litt spesielle. Det er ikke mulig å få til finspill på grunn av baneforholdene, og da må man legge om litt, forklarer han.

På grunn av streiken i Tippeligaen ble Vålerengas hjemmekamp mot Molde utsatt. Det betyr at Vålerenga med neste kamp spiller fire bortekamper på rad i Tippeligaen. Vålerenga er også det laget i Tippeligaen som har flest bortekamper så langt.

- Vi skal bli bedre og bedre utover. Med pausen nå får vi håpe vi får tilbake en del fra skade. Vi skal få brukt pausen godt til å få trent opp de som ikke har fått noe grunnlagstrening i vinter med fysikk, sier Andresen.

Se intervju med Andresen her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag