RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi skal forsterke oss

Sist oppdatert:
Martin Andresen er sikker på at Vålerenga vil være sterkere i 2012 enn hva tilfellet var i 2011-sesongen.

I forrige uke ble Mostafa Abdellaoue solgt til FC København og nå ligger det meste til rette for at Fredrik Stoor går til Rosenborg. Siden fjorårssesongen har Vålerenga også mistet Freddy dos Santos (lagt opp), Adnan Haidar (Stabæk) og Lars Iver Strand (Strømsgodset). Abdurahim Laajab er eneste nye spiller inn i troppen, og Chuma Anene har gått fra lærlingkontrakt til a-kontrakt.

- Isolert sett har vi mistet noen spillere, men vi jobber hele tiden med å finne spillere som skal forsterke laget vårt, sier Martin Andresen.

Om Stoor blir enig med Rosenborg om personlig kontrakt i løpet av torsdagen har Vålerenga nå 18 utespillere i a-troppen, inkludert langtidsskadde Aleksander Solli. Andresen forteller at Vålerenga er på utkikk etter nye spillere inn.

- Som vi har sagt før må vi selge eller frigjøre lønnsmidler før vi kan hente nye spillere. Vi må også gjøre dette i riktig rekkefølge i forhold til midlene vi har til rådighet. Derfor kan det nå virke litt ensidig at vi mister noen spillere uten å hente nye, men det er i den rekkefølgen vi må gjøre det, sier Andresen.

- Vi ser i utgangspunktet etter spillere som skal forsterke elleveren vår. Allikevel kan vi også vurdere prospekter som vi mener har et utviklingspotensiale, men som samtidig kan bidra i bredden på stallen vår. Det handler om å ha flere tanker i hodet på en gang.

Vil finne riktige spillere

Andresen vil ikke inn på konkrete navn i forhold til hvem som Vålerenga prøver å knytte til seg.

- Vi kommenterer som kjent aldri navn, men vi ser etter forsterkninger offensivt og defensivt.

- Jeg forstår at mange er utålmodige og vil ha forsterkninger nå, men norske klubber kan hente fram til 31. mars. Vi ønsker selvfølgelig å ha ting klart så tidlig som mulig, men det er mange gode spillere tilgjengelig nå og vi jobber kontinuerlig med å finne riktige spillere som skal gjøre Vålerenga bedre. Det er viktig å bruke god tid så vi får inn de riktige spilleren enn å gjøre noe forhastet. Jeg er uansett sikker på at vi har et bedre lag når sesongen begynner enn det vi hadde i 2011, avslutter Andresen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere