RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi skal ikke ta hevn

ER I BEREDSKAP: Jan Roger Karlsen, alias «Dolla Karoli» alias «Alex Karoli», sier at det ikke skal bli hevn etter drapsforsøkene på Torshov men at familien er i beredskap om noe skulle skje.
ER I BEREDSKAP: Jan Roger Karlsen, alias «Dolla Karoli» alias «Alex Karoli», sier at det ikke skal bli hevn etter drapsforsøkene på Torshov men at familien er i beredskap om noe skulle skje. Foto: Bjørn Skomakerstuen (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Nå starter rettssaken etter drapsforsøket på René Karoli.

OSLO TINGHUS (Nettavisen): - Vi skal ikke ta hevn. Jeg har hele tiden sagt at myndighetene skal ta seg av dette, sa Alex Karoli til Nettavisen i Oslo tingrett tirsdag morgen.

- Ingen represalier skal gjennomføres
Broren til René Karoli, som ble forsøkt drept på Torshov i april 2013, sier at han har gitt ordre om at ingen represalier skal gjennomføres etter det som skjedde på Torshov bingo der Karoli og hans 24 år gamle sønn ble alvorlig skadd da flere personer angrep dem med brekkjern, machete, øks og kniv.

Alex Karoli sier likevel til Nettavisen:

- Vi er i beredskap om det trengs. Vi skal forsvare oss om det blir alvor.

Fem tiltalte
Fem personer sitter på tiltalebenken i Oslo tingrett. Den antatte hovedmannen er Ismaiel Josef (32). Hendelsen på Torshov bingo skjedde etter mange år med konflikt mellom Josef-familien og Karoli-familien.

Til tross for den alvorlige hendelsen, og konflikten mellom familiene, så gikk alt rolig for seg da tilhørerne skulle inn i sal 127 tirsdag morgen. Vaktholdet er strengt og René Karoli selv vil ankomme senere med politieskorte fortalte Alex Karoli.

Rettssalen var fylt til randen av familie, venner og et massivt presseoppbud. Saken, som egentlig skulle startet klokken 09.00, er utsatt en halv time på grunn av at de tiltalte sitter fast i trafikkork på vei inn til Oslo sentrum og tinghuset.

Pressen som buffer
Pressen er tildelt plasser på den midterste av tre tilhørerrader. På den fremste raden sitter Josef-familien, mens Karoli-familien sitter bak pressen.

STRENGT VAKTHOLD: Det var strengt vakthold i Oslo tingrett og alle som skulle inn i sal 127 måtte gjennom en metalldetektor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere