RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi skal slå et lag som dette

Skuffelse i VIF-leiren etter 3-3 mot Benidorm.

Kristian Grande (2) og Lars Vincent Andersen scoret Vålerengas mål i 3-3-kampen mot Benidorm torsdag.

- Benidorm var en type motstand som vi ofte møter i Norge og et lag vi som regel vinner mot hjemme. De hadde et par spillere med gode individuelle ferdigheter, men ellers var de ganske ordinære. Vi skal slå et lag som dette, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

Slapp Benidorm inn i kampen

Vålerenga tok ledelsen etter seks minutter og virket lenge å ha full kontroll "hjemme" i Albir.

- Vi slapp dem inn i kampen etter å ha tatt ledelsen og hatt full kontroll i innledningen av kampen. Det er for dårlig, men vi kom tilbake og tok tilbake ledelsen midtveis i andreomgang. Likevel klarte vi ikke å hale i land seieren. Det kortslutter litt bak der et par ganger og Benidorm fikk en veldig billig utlikning.

- Vi fikk ikke den gode opplevelsen vi ønsket å ha med oss videre fra denne kampen.

Vålerenga skulle opprinnelig spille kamper tirsdag og torsdag, men måtte av hensyn til de spanske lagene spille onsdag og torsdag i stedet. Dermed ble det lite hvile mellom kampene.

- Vi er skuffa over at prestasjonen faller så voldsom etter den relativt gode kampen mot Valencia, men samtidig skjønner jeg at spillerne er slitne. Det er ikke gunstig med kamper to dager på rad når vi har med oss en såpass liten tropp hit.

- Men også i dag så vi igjen en del av det vi har jobbet med i det siste og vi ser at det går fremover. Nå skal vi bruke resten av oppholdet her nede på en måte som gjør at vi reiser hjem med et smil om munnen.

Setter ikke sjansene

Kollega Per Inge Jacobsen mener Vålerenga burde scoret langt flere mål mot Benidorm.

- Vi scoret tre mål i dag, men likevel er jeg skuffet over hvor ineffektive vi er. Vi var alene med keeper mange ganger og må begynne å sette slike sjanser om vi skal vinne fotballkamper, sier han.

I tillegg til juniortroppen har Vålerenga hatt med seg Ahmed El-Amrani fra rekruttgruppa til Spania.

- Jeg har lyst til å fremheve jobben Ahmed har gjort her nede. Han som kommer ned fra rekruttgruppa og hjelper oss og var den som dro lasset i dag.

Vålerenga - Benidorm 3-3 (1-1)
Albir

Mål: 1-0 Kristian Grande (6), 1-1 Benidorm (35), 1-2 Benidrom (51), 2-2 Kristian Grande (60), 3-2 Lars Vincent Andersen (65), 3-3 Benidorm (80)

Vålerengas lag: Jacob Faye - Adis Muratovic, Deniz Payasli, Mathias Holmen, Sondre Fagerli - Marcus Thorsen, Mads Andre Solvang (Shola Akinyemi fra 39) - Ghayas Zaid - Monir Ben Mossa, Kristian Grande (Nicholas Tvinde fra 70), Ahmed El-Ahmadi

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere