*Nettavisen* Nyheter.

- Vi skal vinne finalen

Håvard Nielsen går for gull etter knusende seier mot Bodø/Glimt i semifinalen.

04.10.09 23:28

Klikk på bildet for å forstørre.

Møt Håvard Nielsen og trener Aleksander Olsen på VIF TV.

- Jeg føler at vi hadde full kontroll fra starten av. Vi var effektive og fikk tidlige scoringer, dermed gikk det veien, sier VIF-spiss Håvard Nielsen til VIF TV.

- Nå skal vi vinne finalen.

Nielsen var banens beste spiller og scoret to mål i semifinalen. I tillegg skaffet han straffe og var nest sist på Chuma Anenes første scoring.

- Det gikk bra i dag. Jeg prøver å gjøre mitt beste uansett om jeg spiller G16-kamp eller trener med a-laget. Nivåene er selvfølgelig forskjellig, men det viktigeste er at man gir alt uavhengig av arena.

Vålerenga tok ledelsen etter 14 minutter da Håvard Nielsen headet en corner fra Lars Vincent Andersen i mål. To minutter senere doblet Chuma Anene ledelsen da han avsluttet knallhardt alene med keeper etter å ha blitt spilt fri av spissmakker Nielsen.

Samme Anene var på ferde igjen ti minutter senere. Spissen snappet opp en lang pasning fra Lars Vincent Andersen, rundet keeper og bredsidet ballen inn i det tomme målet. Minuttet før pause flikket Håvard Nielsen elegant inn sitt andre- og Vålerengas fjerde mål.

Fem minutter etter pause var Nielsen nær scoring igjen. Mange mente headingen hans var over streken, men det spiller ingen rolle, Mohammed Duran var våkent frempå på returen og økte VIF-ledelsen til 5-0.

- Vi leverte ikke en veldig god kamp i dag, men vi var effektive og kontrollerte kampen greit. Vi har noen enkeltspillere som nesten er for gode til å spille 16-årsfotball, sier trener Aleksander Olsen til VIF TV.

- Håvard Nielsen er definitivt en av dem. Vi hadde nesten 100 prosent uttelling i dag og det vitner om kvalitet på topp.

Møt Håvard Nielsen og trener Aleksander Olsen på VIF TV.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.