RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi slipper inn for enkle mål

Sist oppdatert:
Fem baklengs da Vålerenga 2 tapte mot Ørn Horten.

Vålerengas rekruttlag tapte 3-5 mot Ørn Horten i Vallhall mandag kveld. Adnan Haidar banket ballen i krysset to ganger, mens Sidoine Oussou scoret Engas tredje mål da han satt en retur i nettet.

- Vi tok ledelsen tidlig og hadde et håp om å ta med oss den inn til pause, men Ørn utliknet på et straffespark og derfra og ut ble det vanskelig. Vi prøvde å legge om litt i pausa, men det trekket lykkes ikke spesielt bra, sier Vålerenga-trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no.

Målkalas

Etter pause rant målene inn, de fleste i nettet bak Gudmund Taksdal Kongshavn.

- Igjen, som sikkert hundre ganger før, slipper vi inn alt for enkle mål. Førsteforvarsferdighetene er dårlige og vi må virkelig ta tak i måten vi opptrer på i forbindelse med defensive innlegg. Både mot Harstad forrige mandag og i dag ble det farlig hver gang motstanderen kom til innlegg.

- I tillegg klarer vi ikke å etablere noe særlig angrepsspill. Vi kommer på noen kontringer og Adnan Haidar scorer to fantastiske mål, men utover det hadde vi ikke så mye. Det er i det hele tatt ganske mye vi ikke er fornøyd med i dagens kamp. Det virker som om gutta manglet litt trøkk i beina i dag. Spillerne ble for fort slitne. Det må vi se på.

- Vi scoret tre mål. Det skal være nok til poeng, helst tre. Ankepunktet for den generasjonen vi har nå er at vi ikke forsvarer oss godt nok. I dag mistet vi også Lamin ganske tidlig. Det svekket oss defensivt.

Klassemål

Tross tap, er det noen spillere som får skryt av treneren.

- Adnan scoret to mål av høy klasse i dag, i tillegg synes jeg at Chuma Anene gjorde mye bra offensivt. Han er på vei opp og det er viktig å få i gang han igjen nå etter en tung periode.

Vålerenga 2 - Ørn Horten 3-5 (1-1)
Vallhall Arena - 120 tilskuere

Mål: 1-0 Adnan Haidar (6), 1-1 Ørn Horten (30), 1-2 Ørn Horten (48), 1-4 Ørn Horten (56), 2-3 Sidoin Oussou (62), 2-4 Ørn Horten (67), 2-5 Ørn Horten (70), 3-5 Adnan Haidar (74)

Vålerengas lag: Gudmund Taksdal Kongshavn - Fadi Aziz, Lamin Bojang (Marcus Kveen fra 41), Aleksander Solli, Lars Vincent Andersen - Kamer Qaka (Shola Akinyemi fra 55), Adnan Haidar - Ahmed El-Amrani (Shåresh Ahmadi fra 84) - Dawda Leigh, Sidoine Oussou, Chuma Anene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere