RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi sov

Foto: Lise Åserud (Scanpix)
Sist oppdatert:
- Vi møtte et aggressivt Start lag, mens vi sto og sov i store deler av kampen, var Mons Ivar Mjeldes kommentar til den tidlige cup exiten.

Brann kom til sørlandsbyen på det som så ut som om det skulle være badeferie. Mens Start gikk til fra første spark på ballen som om de ville videre i cupen var Brann fomlende og usikker som vi ikke har sett dem før i år.

Råttent forsvar

Forsvaret som har vært skrytt opp i skyene så ut som læregutter, og allerede etter fem minutter gjorde først Kristjan Ørn tabbe som vi håper han ikke gjør flere av denne sesongen. Oppspillet gikk rett til en Start-spiller. Steinar Pedersens innlegg etter først å ha spilt tunnell på Olafur Ørn Bjarnason, havnet hos Kristoffer Hæstad på kloss hold etter at Bjørn Dahl valgte å ikke ta ballen som var hans hele veien.

Løpsvilje

- Mens Start var aggressive, manglet vi helt kollektiv løpsvilje. Vi har rett og slett sovet, sa Mons Ivar Mjelde til TV2. Treneren øynet et håp da Kristjan Ørn Sigurdsson gjorde mye godt igjen med en kjenmpescoring i det 67. minutt.

Men hva hjelper det når Stefan Bärlin får gå alene gjennom fire Brann-forsvarere og klinte ballen over hodet til Håkon Opdal og drepte kampen tre minutter senere-

Det hjalp heller ikke at Start fik David Hanssen ble utvist eller at Brann satte inn tre angripere for en spiss, en midtbanespiller og en back.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere